Libnet.ro
UNICEF

18:45

37 de perchezitii domiciliare in toata tara. Auderi pentru santaj, amenintare, tulburarea ordinii si linistii publice (VIDEO)

B1 B1,
37 de perchezitii domiciliare in toata tara. Auderi pentru santaj, amenintare, tulburarea ordinii si linistii publice (VIDEO)

Perchezitii de amploare, joi dimineata, in municipiul Bucuresti si in judetele Ilfov si Teleorman, anunta Politia Capitalei. Politistii au descins la 16 adrese din sectorul 1,in cadrul unui dosar. continuă pe B1

Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

ALDE se lauda ca pentru aceste Alegeri Locale are o echipa puternica si isi joaca sansele pe 27 septembrie. Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 contine 21 de candidati la functia de primar, cel putin. Lista candidatilor ALDE la alegerile Locale 2020 Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, zilele trecute a transmis un comunicat prin care .

Lista candidatilor USR-PLUS la alegerile Locale 2020 din Bucuresti si toata tara

USR-PLUS are o lista impresionanta pentru Alegerile Locale de anul acesta. Printre ei regasim nume ce au mai incercat si la ultimele alegeri locale, dar nu au reusit. USR-PLUS la alegerile Locale 2020 LIsta candidatilor USR-PLUS pentru functiile de primar numara 40 de candidati, atat in Bucuresti, cat si in tara. Mai sunt aproape doua .

Alerta meteo ANM. Cod galben in toata tara. E prapad pana maine seara!

Se strica vremea, in urmatoarele ore! Meteorologii au emis, joi, o alerta meteo de fenomene periculoase, in zece judete din tara. Avertizarea de tip cod galben este valabila pana vineri seara. Care vor fi cele mai afectate zone. Meteorolii au emis o noua alerta meteo, in zece judete din tara. Vremea se schimba radical, in .

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )