Libnet.ro
UNICEF

07:45

500 milioane euro, sprijin pentru acoperirea a 20% din pierderile suferite de HoReCa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
500 milioane euro, sprijin pentru acoperirea a 20% din pierderile suferite de HoReCa

Companiile din domeniul HoReCa vor primi un ajutor de stat de 20% din pierderea cifrei de afaceri inregistrata in anul 2020 de catre companii in comparatie cu cifra de afaceri din 2019, a anuntat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, in cadrul unei conferinte de presa. Anuntul ministrului de resort a fost facut dupa ce in prima parte a zilei a avut o intalnire la sediul Guvernului cu reprezentantii industriei HoReCa, eveniment la care a participat si premierul Ludovic Orban. continuă pe Ziarul Bursa

Ajutoare de stat de 500 milioane euro in total pentru restaurante, pensiuni si alte firme HoReCa

Restaurantele, pensiunile si alte firme din domeniul HoReCa vor putea obtine, din anul 2021, noi ajutoare de stat pentru a compensa o parte din pierderile suferite ca urmare a pandemiei coronavirus COVID-19 in anul 2020, printr-o schema in valoare totala de 500 de milioane de euro, a anuntat, miercuri, ministrul Economiei.

Lista de conduri CAEN propuse la finantare prin noua schema HoReCa de 500 milioane Euro. Consulta Proiectul de OUG

Avem si proiectul de ordonanta de urgenta in care sunt enumerate codurile CAEN propuse la finantare din schema de ajutare de stat pentru sectorul HoReCa, estimata la 500 de milioane de euro in total, pentru anul 2021. N-am scapat de intrecerea primul venit-primul servit.

Lista de coduri CAEN propuse la finantare prin noua schema HoReCa de 500 milioane Euro. Consulta Proiectul de OUG

Avem si proiectul de ordonanta de urgenta in care sunt enumerate codurile CAEN propuse la finantare din schema de ajutoare de stat pentru sectorul HoReCa, estimata la 500 de milioane de euro in total, pentru anul 2021. N-am scapat de intrecerea primul venit-primul servit.

Romania plateste 12 milioane euro avans pentru vaccinul anti-Covid-19

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat miercuri ca a autorizat o plata externa catre Comisia E.

Anunt important pentru toti elevii din Romania. Vestea data de minister: toti trebuie sa stie

In acest moment tot sistemul educational preuniversitar se afla in predare online. Astazi, oficiali din Ministerul Educatiei au emis un comunicat prin care au facut noi precizari. Noile precizari fac referire la cum vor decurge de-acum in colo cursurile. Toate activitatile didactice care impun prezenta fizica suspendate Comunicatul emis astazi, 23 noiembrie, de catre Ministerul .

Digitalizarea din Educatie, Sanatate, Justitie si Finante: Guvernul vrea sa aloce 700 de milioane de euro din banii europeni pentru redresare si rezilienta

Sute de scoli, spitale si instante judecatoresti ar urma sa fie dotate in perioada urmatoare cu dispozitive electronice, dar si cu solutii software necesare desfasurarii activitatii in mediul online, actiuni pentru care Guvernul va aloca 500 milioane de euro din banii europeni pentru redresare si rezilienta. Digitalizarea Ministerului de Finante si a ANAF, precum si proiectele pentru intarirea securitatii cibernetice vor primi alte 200 de milioane de euro, se arata in planul Planul National de Redresare si Rezilienta publicat joi de Executiv.

Noi finantari de 200 milioane Euro pentru startup-uri IT europene din domeniul imobiliar

Startup-urile IT europene, care dezvolta tehnologii pentru sectorul imobiliar proptech), vor putea obtine noi finantari de capital de risc printr-un fond de investitii pan-european, lansat la Londra, zilele trecute.

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

FLORIN CITU: Am semnat plata avansului, de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat astazi ca a semnat plata avansului catre Comisia Europeana, in suma de peste 12 milioane euro, pentru vaccinul Covid-19.

UE aloca 370 de milioane de euro pentru imbunatatirea calitatii apei si reducerea apelor reziduale in Romania

Comisia Europeana a aprobat o investitie de aproape 370 de milioane de euro din Fondul de coeziune pentru a imbunatati furnizarea de apa potabila sigura si colectarea si tratarea apelor reziduale din Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )