Libnet.ro
UNICEF

07:30

73 de ani de la prima manifestatie anticomunista din Romania. Ziua cand Piata Palatului Regal s-a umplut de sange

Adevărul Adevărul,
73 de ani de la prima manifestatie anticomunista din Romania. Ziua cand Piata Palatului Regal s-a umplut de sange

La 8 noiembrie 1945, in Piata Palatului regal din Bucuresti, a avut loc marea manifestatie anticomunista a opozitiei democratice. continuă pe Adevărul

Cristiano Ronaldo, CADOU EMOTIONANT facut unui copil din Romania de ziua lui (FOTO)

Superstarul Cristiano Ronaldo i-a facut unui copil din Romania un cadou extraordinar. Luni dimineata, pe 5 noiembrie, ziua in care David Vissa a implinit 10 ani, fotbalistul lusitan i-a oferit pustiului roman.

FOTO Cum va arata prima strada smart din Romania. Facuta la Cluj cu 6 milioane de lei, va avea sisteme ultramoderne de incarcare a gadgeturilor si a masinilor

O strada situata intr-unul dintre cele mai prafuite cartiere ale Clujului ar urma sa devina, sustin reprezentantii Primariei Cluj-Napoca, prima strada smart din Romania. Proiectul a primit unda verde din partea consilierilor locali, luni, 5 noiembrie.

Prima regiune din Romania care si-a lansat propria moneda

Sibiul este prima regiune din Romania care isi va lansa o moneda locala, Sibcoinul, in 21 noiembrie, la Bucuresti, aceasta moneda urmand sa fie folosita pe durata anului 2019, cand judetul va fi Regiune.

Subiectele zilei: Costul cu educatia pentru un copil n 2018 ct 6 alocatii pe luna; Cum devin autohtone peste noapte legume si fructe de import; Prima moneda locala din Romnia. Sibiu va lansa fratele Bitcoin-ului

Siegfried Muresan: Acest Guvern vede Presedintia Consiliului UE ca pe o povara. Vom fi o Presedintie slaba, daca nu. Tara care scoate vizele pentru turistii din Romania si alte 20 de tari, in decembrie si ianuarie. Guvernul Thailandei a decis ca turistii din.

LOVITURA de la Bruxelles! REZOLUTIA Parlamentului European despre statul de drept din Romania baga spaima in PSD

Eurodeputatul PSD Razvan Popa considera ca o eventuala rezolutie a Parlamentului European cu privire la situatia din Romania ar fi total nejustificata. Politicianul neaga faptul ca Romania ar fi inregistrat.

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi votata de Parlamentul European martea viitoare, 13 noiembrie

Rezolutia privind statul de drept din Romania va fi supusa votului in plenul Parlamentului European martea viitoare pe 13 noiembrie, au decis in urma cu putin timp liderii Legislativului european reuniti la Bruxelles in sedinta Conferintei presedintilor.

Florin Iordache: Eu cred ca legislatia din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest moment

Presedintele Comisiei speciale pentru elaborarea legilor Justitiei, Florin Iordache, a declarat miercuri ca legislatia in domeniul Justitiei din Romania poate fi un exemplu si pentru cei care critica in acest.

Discounterul Kik deschide al treilea magazin din Romania, in urma unei investitii de 20.000 de euro

Retailerul vestimentar KiK, unul dintre cei mai importanti discounteri de imbracaminte din Germania, cu o retea de peste 3. 500 de magazine in Europa, anunta lansarea celui de-al treilea magazin din Romania, in Uvertura Mall, cel mai mare centru.

VIDEO: CNAIR a filmat cel mai mare nod rutier din Romania

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a publicat un video cu cel mai mare nod rutier din Romania inaugurat anul aceasta, care uneste autostrazile Sebes-Turda A10, Transilvania A3 si DN1.

O noua epidemie mortala loveste fermele din Romania. Boala oii nebune decimeaza turmele din tara

O noua epidemie mortala loveste fermele din Romania. in timp ce noi focare de pesta porcina sunt descoperite, in tara a patruns si scrapia. Numita boala oii nebune, boala este incurabila si singura.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2745 seconds )