Libnet.ro
UNICEF

21:30

926 de elevi teleormaneni vor primi Bani de liceu

Adevărul Adevărul,
926 de elevi teleormaneni vor primi Bani de liceu

Pe lista beneficiarilor programului national Bani de liceu pentru anul scolar 2017-2018 se regasesc 926 de elevi din Teleorman, potrivit datelor Ministerului Educatiei. Numarul beneficiarilor este, anul acesta, cu 300 mai mic decat anul trecut. continuă pe Adevărul

Proprietarii de paduri situate in zonele protejate vor primi compensatii din partea statului

Proprietarii de paduri situate in zonele protejate vor primi compensatii in bani din partea statului, deoarece nu pot exploata lemnul de pe suprafetele pe care le detin, a declarat astazi, la Deva, ministrul Apelor si Padurilor, Doina Pana.

Sute de parinti din Bucuresti vor primi ajutoare lunare, de la Primarie

Parintii care isi cresc singuri copiii, au probleme financiare si locuiesc in Bucuresti, vor primi ajutoare lunare, de la Primarie, intre 200 si 1. 200 de lei. Cu o conditie, insa.

Sportiva Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Bucurestiului

Tenismena Simona Halep si actorul Ion Caramitru vor primi titlul de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti, potrivit unui proiect de hotarare adoptat marti de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Propunere de a acorda acest titlu simonei Halep a fost facuta de consilierii generali PNL, iar pentru Ion Caramitru de primarul Gabriela Firea.

Politistii locali din Targu Jiu nu vor primi norma de hrana

Politistii locali din municipiul Targu Jiu nu vor primi norma de hrana nici pe luna octombrie, dupa ce Consiliul Local Targu Jiu a respins propunerea ca o suma de 150. 000 de lei care este alocata pentru achizitionarea a cinci masini noi sa fie folosita pentru acordarea normei de hrana.

Doua strazi din municipiul Buzau vor primi numele unor eroi. Cine sunt ei

Pe site-ul primariei Buzau a fost pus in dezbatere public, proiectul prin care aceste artere din oras isi vor schimba numele. Proiectul de hotarare a fost initiat pentru sedinta ordinara a Consiliului Local Municipal din luna decembrie. Buzoienii pot veni cu sugestii, pana cel tarziu 13 decembrie 2017.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )