Libnet.ro
UNICEF

07:00

MAE: 47 de romani de la abatorul din Germania, infectati cu coronavirus, alti 57 in carantina

Antena3 Antena3,
MAE: 47 de romani de la abatorul din Germania, infectati cu coronavirus, alti 57 in carantina

Printre persoanele infectate cu coronavirus la abatorul Dissen din Germania se afla 47 de romani, iar pentru alti 57 de romani s-a decis plasarea in carantina, informeaza autoritatile locale germane, potrivit unui comunicat transmis vineri de Ministerul Afacerilor Externe. continuă pe Antena3

Romani care lucreaza intr-un abator din Germania, infectati cu coronavirus. in total, 92 de angajati au fost afectati

Mai multi romani, care lucreaza intr-un abator din nord-vestul Germaniei, au fost infectati cu coronavirus, a confirmat Ministerul de Externe.

MAE: 47 de romani care lucreaza intr-un abator din Germania, infectati cu coronavirus

Cel putin 47 de cetateni romani care lucreaza la abatorul Dissen din Saxonia Inferioara sunt infectati cu noul coronavirus, potrivit Ministerului Roman de Externe.

MAE |47 de romani care lucreaza la abatorul Dissen din Germania au fost infectati cu noul coronavirus

Mai multi cetateni romani lucreaza la abatorul Dissen din Saxonia Inferioara, Germania. Dintre acestia, cel putin 47 sunt infectati cu noul coronavirus, dupa cum transmite Ministerul Roman de Externe. De.

Cum au schimbat protestele sezonierilor romani legislatia din Germania. Violeta Alexandru: Nu toti romanii sunt tratati rau

Protestele sezonierilor romani din Germania si discutiile purtate de oficialii dintre cele doua tari au dus la modificari ale legislatiei muncii, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, precizand insa ca majoritatea romanilor muncesc in conditii bune in Germania.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, despre conditiile muncitorilor romani din Germania: Sunt si o serie de lucruri care trebuie sa fie corectate si imbunatatite

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat joi seara, in timpul unei interventii televizate ca exista situatii in care conditiile muncitorilor romani din Germania trebuie sa fie imbunatatite, asta.

Ministrul Muncii: in cea mai mare parte, in fermele din Germania sunt conditii civilizate de munca

In cea mai mare parte a fermelor din Germania sunt conditii civilizate de munca, dar sunt si o serie de lucruri care trebuie corectate si imbunatatite, a declarat ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, scrie Agerpres.

Un muncitor roman din Germania a murit, anunta MAE. El fusese testat negativ pentru coronavirus de doua ori, desi la abatorul din Birkenfield exista mai multe cazuri de COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca un cetatean roman, care lucra intr-un abator din Birkenfield, Germania, a murit. Desi acolo fusesera inregistrate mai multe cazuri de COVID-19, el fusese testat.

MAE: Romanii care au lucrat la ferma din Germania au primit drepturile salariale cuvenite

Toti cetatenii romani care si-au desfasurat activitatea la ferma din Bornheim, Republica Federala Germania, au primit drepturile salariale care li se cuveneau, potrivit unor precizari ale Ministerului Afacerilor Externe MAE), scrie Agerpres.

Romani umiliti pe plantatiile din Germania: Am stat nemancati! Nici apa nu au vrut sa ne dea

De cateva zile, mai multi romani care au venit sa culeaga sparanghel protesteaza in Bonn, Germania. Revolta lor a pornit spontan in acest weekend. Muncitorii sunt nemultumiti de faptul ca reprezentantii fermei nu asigura conditiile impuse in perioada pandemiei de coronavirus.

COVID-19: Crescatori de nurci din Olanda, infectati cu noul coronavirus. Cum a fost posibila transmiterea bolii de la animal la om

Guvernul olandez anunta ca are dovezi care sugereaza ca noul coronavirus ar fost transmis la unele persoane de la o nurca. intr-o scrisoare trimisa miercuri, ministrul olandez al agriculturii, Carola Schouten, a .

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )