Libnet.ro
UNICEF

20:15

Abrogarea din scurt a recursului compensatoriu provoaca ingrijorari serioase la Strasbourg

Adevărul Adevărul,
Abrogarea din scurt a recursului compensatoriu provoaca ingrijorari serioase la Strasbourg

Comitetul de ministri al Consiliului Europei CoE) isi exprima grava ingrijorare fata de faptul ca Parlamentul Romaniei a decis din scurt sa adopte proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu, fara a oferi in acelasi timp o alta modalitate de compensare care sa indeplineasca cerintele CEDO, informeaza vineri intr-un comunicat forul de la Strasbourg. continuă pe Adevărul

Abrogarea recursului compensatoriu provoaca profunda preocupare la Strasbourg

Comitetul de ministri al Consiliului Europei CoE) isi exprima profunda preocupare fata de faptul ca la 4 decembrie a. c. parlamentul Romaniei a decis din scurt sa adopte proiectul privind abrogarea.

Comitetul de ministri al Consiliului Europei, profund preocupat dupa abrogarea recursului compensatoriu. Predoiu, asteptat in martie cu un plan de actiune

Comitetul de ministri al Consiliului Europei CoE) isi exprima profunda preocupare fata de faptul ca la 4 decembrie a. c. Parlamentul Romaniei a decis din scurt sa adopte proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu, fara a oferi in acelasi timp o alta modalitate de compensare care sa indeplineasca cerintele Conventiei Europene a Drepturilor Omului, informeaza vineri intr-un comunicat forul de la Strasbourg, citat de Agerpres. Potrivit sursei citate, ministrul roman al Justitiei, Catalin Predoiu, este asteptat in martie sa prezinte un plan de actiune.

Abrogarea legii recursului compensatoriu adoptata de Comisia Juridica Catalin Predoiu: Ministerul sustine abrogarea recursului si s-a ajuns la un text comun privind norma tranzitorie Iordache: Vom fi obligati sa platim despagubiri daca abrogam

Raportul privind proiectul de lege care stipuleaza abrogarea legii recursului compensatoriu a fost adoptat marti, cu unanimitate de voturi, de catre Comisia Juridica. Raportul urmeaza sa mearga in plenul Camerei Deputatilor miercuri, unde va fi adoptat si trimis catre promulgare la Presedintie. Proiectul a fost discutat pe repede inainte, la propunerea PSD dupa ce Guvernul Orban a anuntat angajarea raspunderii pe aceasta lege. Vezi in text cum s-a desfasurat sedinta.

Ce inseamna abrogarea recursului compensatoriu. Comisia Juridica a adoptat aceasta masura in unanimitate

Comisia Juridica a adoptat, marti, aceasta masura in unanimitate, iar romanii au auzit de aceasta expresie de abrogare a recursului compensatoriu, foarte des, in ultimele zile. Legea urmeaza sa fie votata miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, dupa care va fi pusa in aplicare. Mai mult, a reprezentat o perioada un act normativ destul de controversat, .

Abrogarea recursului compensatoriu sare in ochi

Dupa ce a condus la liberarea a peste 22. 000 de infractori, abrogarea legii recursului compensatoriu nu-i va opri pe actualii si chiar viitorii detinuti sa beneficieze ani la rand de prevederile ei.

Victor Ponta, dupa ABROGAREA Legii recursului compensatoriu: Partea rea e ca vom plati milioane de euro amenzi pentru conditii

Legea recursului compensatoriu a fost abrogata. Liderul Pro Romania, Victor Ponta, spune ca, per ansamblu, este un lucru bun, dar abrogarea va veni si cu urmari negative. Imaginea, asa neagra cum este, este.

Cei cinci deputati care n-au votat pentru abrogarea recursului compensatoriu. Florin Iordache si Marton Arpad, de partea infractorilor pana la capat

Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, a abrogat miercuri Legea recursului compensatoriu, care a scos din puscarii inainte de termen peste 20. 000 de infractori. Doar cinci deputati s-au abtinut. Printre ei, Florin Iordache PSD) si Marton Arpad UDMR), parintii recursului compensatoriu, care au ramas pana la capat de partea talharilor. in schimb, Eugen Nicolicea, alt mare sustinator al faradelegii, a votat pentru abrogare.

Abrogarea recursului compensatoriu a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat azi, in Parlament, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, potrivit News. ro.

Camera Deputatilor a aprobat abrogarea recursului compensatoriu

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu. S-au inregistrat 272 voturi pentru si 5 abtineri. Proiectul de lege a fost initiat de PNL si a fost comasat.

Abrogarea recursului compensatoriu a trecut de Parlament si merge la promulgare

Abrogarea recursului compensatoriu a fost votata miercuri de Camera Deputatilor, care este Camera de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )