Libnet.ro
UNICEF

09:15

Abrogarea pensiilor de serviciu: Curtea de Apel si Tribunalul Bucuresti isi suspenda activitatea

Adevărul Adevărul,
Abrogarea pensiilor de serviciu: Curtea de Apel si Tribunalul Bucuresti isi suspenda activitatea

Curtea de Apel Bucuresti a decis, marti, sa isi suspende activitatea, in urma unei Adunari Generale in care judecatorii au apreciat ca iminenta abrogare a pensiilor de serviciu este de natura a afecta independenta magistratilor. Aceeasi decizie a fost luata si de judecatorii Tribunalului Bucuresti. continuă pe Adevărul

Primele proteste din cauza eliminarii pensiilor de serviciu pentru magistrati: Judecatorii Curtii de Apel si Tribunalului Bucuresti isi suspenda activitatea pe termen nelimitat Aceeasi decizie, luata de mai multe instante din tara - UPDATE

Magistratii Tribunalului Bucuresti si ai Curtii de Apel Bucuresti au decis marti in adunarile generale sa isi suspende activitatea pe perioada nedeterminata, incepand de miercuri, nemultumiti de abrogarea pensiilor de serviciu. Aceeasi decizie a fost luata si de catre judecatorii mai multor curti de apel din tara. Si inspectorii judiciari s-au intrunit in adunare generala, opinia adoptata fiind ca eliminarea pensiilor speciale este neconstitutionala si incalca principiile independentei si inamovibilitatii judecatorilor.

Judecatorii Curtii de Apel Galati se opun proiectului de lege privind abrogarea pensiilor de serviciu

Adunarea generala a judecatorilor Curtii de Apel Galati s-a intrunit pe 21 ianuarie pentru a formula un punct de vedere referitor la abrogarea dispozitiilor legale care consacra pensia de serviciu, considerand ca o astfel de decizie ar incalca independenta si ar afecta statutul constitutional al judecatorilor.

Mai multe Instante din tara isi suspenda activitatea ca protest pentru abrogarea pensiilor speciale

Tribunalul Iasi si Curtile de Apel Craiova si Cluj au anuntat, marti, ca isi vor suspenda activitate.

Greva in justitie. Tribunalul Iasi isi suspenda activitatea din cauza iminentei abrogari a pensiilor speciale

Judecatorii Tribunalul Iasi urmeaza sa isi suspende activitatea incepand cu data de 27 ianuarie, ca reactie impotriva intentiei legislative de anulare a pensiei de serviciu.

Tribunalul Salaj isi suspenda activitatea. Cand vor fi reluate sedintele

Magistratii salajeni se alatura colegilor lor din tara si au anuntat ca isi suspenda activitatea in salile de judecata, nemultumiti fiind de iminenta abrogare a pensiilor speciale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )