Libnet.ro
UNICEF

12:00

Abrogarea recursului compensatoriu a fost aprobata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Abrogarea recursului compensatoriu a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat azi, in Parlament, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, potrivit News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Abrogarea recursului compensatoriu, la vot final in Camera Deputatilor; proiectul a trecut de Comisia juridica cu unanimitate de voturi

Legea prin care se abroga recursul compensatoriu si se revine la varianta din 2016 se afla, miercuri, pe ordinea de zi a sedintei Camerei Deputatilor.

Abrogarea recursului compensatoriu, aprobata in unanimitate de Comisia juridica a Camerei Deputatilor. Catalin Predoiu: Lucrurile se indreapta catre o lege

Propunerea de abrogarea recursului compensatoriu a fost adoptata in unanimitate, marti, in Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat dupa votul deputatilor.

Camera Deputatilor a aprobat abrogarea recursului compensatoriu

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu. S-au inregistrat 272 voturi pentru si 5 abtineri. Proiectul de lege a fost initiat de PNL si a fost comasat.

Camera Deputatilor decide, miercuri, asupra legii privind abrogarea recursului compensatoriu

Legea privind abrogarea recursului compensatoriu intra, miercuri, la votul final din Camera Deputatilor. Proiectul a fost inclus pe ordinea de zi a sedintei dupa ce, marti, a trecut cu unanimitate de voturi de.

Abrogarea recursului compensatoriu a trecut de Parlament si merge la promulgare

Abrogarea recursului compensatoriu a fost votata miercuri de Camera Deputatilor, care este Camera de.

PSD vrea sa le ia fata liberalilor: propune vot pentru abrogarea recursului compensatoriu si anularea pensiilor speciale. Proiectele puse in dezbatere rapida in Parlament

PSD vrea sa le-o ia inainte liberalilor si au pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, in regim de urgenta, legile care prevad abrogarea recursului compensatoriu, anularea pensiilor speciale, alegerea presedintilor de consilii judetene si eliminarea supraaccizei la carburant. Decizia a fost luata in Biroul Permanent condus de social-democratul Marcel Ciolacu si vine in contextul in care PNL a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in aceasta saptamana pe un pachet de legi privind justitia, intre care si cea de abrogare a recursului compensatoriu.

PSD lasa in offside PNL: abrogarea recursului compensatoriu, alegerea primarilor in doua tururi si impozitarea pensiilor speciale, puse pe ordinea de zi

PSD a pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, in regim de urgenta, legile care prevad abrogarea recursului compensatoriu, alegerea primarilor in doua tururi si impozitarea pensiilor speciale. Decizia a fost luata in Biroul Permanent condus de liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu. Decizia vine in contextul in care PNL a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe un pachet de legi privind justitia.

Ce inseamna abrogarea recursului compensatoriu. Comisia Juridica a adoptat aceasta masura in unanimitate

Comisia Juridica a adoptat, marti, aceasta masura in unanimitate, iar romanii au auzit de aceasta expresie de abrogare a recursului compensatoriu, foarte des, in ultimele zile. Legea urmeaza sa fie votata miercuri, in plenul Camerei Deputatilor, dupa care va fi pusa in aplicare. Mai mult, a reprezentat o perioada un act normativ destul de controversat, .

Abrogarea recursului compensatoriu, asumata de Guvernul Orban

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea pe legea privind abrogarea recursului compensatoriu si pe legea privind prorogarea dispozitiilor privind pensionarea magistratilor dupa implinirea a 20 de ani de activitate.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu. Legea este defectuoasa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )