Libnet.ro
UNICEF

17:15

Abrogarea recursului compensatoriu a trecut de Parlament si merge la promulgare

România Liberă România Liberă,
Abrogarea recursului compensatoriu a trecut de Parlament si merge la promulgare

Abrogarea recursului compensatoriu a fost votata miercuri de Camera Deputatilor, care este Camera de. continuă pe România Liberă

PSD vrea sa le ia fata liberalilor: propune vot pentru abrogarea recursului compensatoriu si anularea pensiilor speciale. Proiectele puse in dezbatere rapida in Parlament

PSD vrea sa le-o ia inainte liberalilor si au pus luni, pe ordinea de zi a Camerei Deputatilor, in regim de urgenta, legile care prevad abrogarea recursului compensatoriu, anularea pensiilor speciale, alegerea presedintilor de consilii judetene si eliminarea supraaccizei la carburant. Decizia a fost luata in Biroul Permanent condus de social-democratul Marcel Ciolacu si vine in contextul in care PNL a anuntat ca Guvernul isi va asuma raspunderea in aceasta saptamana pe un pachet de legi privind justitia, intre care si cea de abrogare a recursului compensatoriu.

Abrogarea recursului compensatoriu a fost aprobata

Camera Deputatilor a adoptat azi, in Parlament, proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, potrivit News. ro.

Raluca Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament.

Turcan: Guvernul isi va angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan declara ca Guvernul isi va angaja raspunderea, in maxim doua saptamani, pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata prin modificarea legii de catre Parlament, scrie Agerpres.

Catalin Predoiu: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu. Legea este defectuoasa

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

CATALIN PREDOIU: Ministerul Justitiei sustine abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca institutia pe care o reprezinta nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge la CEDO pentru a explica faptul ca aplicarea acestei legi a dus la cresterea infractiunilor comise cu violenta si acest fenomen induce o nesiguranta accentuata in randul cetatenilor.

Catalin Predoiu, despre abrogarea recursului compensatoriu: Legea este defectuoasa. Voi explica la CEDO

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, marti, la Comisia juridica a Camerei Deputatilor, ca MJ nu si-a schimbat pozitia si sustine abrogarea recursului compensatoriu, precizand ca va merge.

Camera Deputatilor decide, miercuri, asupra legii privind abrogarea recursului compensatoriu

Legea privind abrogarea recursului compensatoriu intra, miercuri, la votul final din Camera Deputatilor. Proiectul a fost inclus pe ordinea de zi a sedintei dupa ce, marti, a trecut cu unanimitate de voturi de.

Turcan: Ne vom angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu, daca nu va fi realizata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca guvernantii isi vor angaja raspunderea pentru abrogarea recursului compensatoriu daca aceasta nu va fi realizata prin modificarea legii de catre.

Camera Deputatilor a aprobat abrogarea recursului compensatoriu

Camera Deputatilor a adoptat, miercuri, proiectul privind abrogarea recursului compensatoriu. S-au inregistrat 272 voturi pentru si 5 abtineri. Proiectul de lege a fost initiat de PNL si a fost comasat.

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.226 seconds )