Libnet.ro
UNICEF

17:30

Accident aviatic la Londra. Mai multe persoane au murit, dupa ce un avion a intrat in coliziune in zbor cu un elicopter

Antena3 Antena3,
Accident aviatic la Londra. Mai multe persoane au murit, dupa ce un avion a intrat in coliziune in zbor cu un elicopter

Un avion a intrat in coliziune, in zbor, cu un elicopter, vineri, in apropiere de orasul Londra, iar mai multe persoane au murit in accident, afirma surse citate de presa britanica. Ambele. continuă pe Antena3

Studiu. Mai multe persoane au mancat mere in fiecare zi, timp de cinci ani. Cum arata analizele lor

Marul este unul dintre cele mai populare fructe, preferate de catre consumatori. Cu 85% apa si aproximativ 50 de calorii la 100 g. ), marul este gustarea ideala. Merele au 5% proteine. Fructul acesta este o.

11 persoane au murit intr-un accident aviatic

Un numar de 11 persoane au decedat in urma unui accident aviatic. Aeronava apartinea unei companii specializate in safari. Tragedia s-a produs miercuri, in nordul Tanzaniei. Suntem.

Procesul in care patronul unui bar de striptease a obligat mai multe tinere sa se prostitueze poate incepe

Laurentiu Capotescu si finii sai sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si proxenetism. Inculpatii au a obligat mai multe minore sa se prostitueze in Spania.

O gorjeanca de 34 de ani a murit, dupa ce a facut o greseala banala. Toate femeile fac asta

O tanara mama din Gorj a murit, dupa ce si-a cumparat ceaiuri de slabit de pe internet. Avea doar 34 de ani si suferea de o boala grava la ficat. Slabise din cauza bolii. Nu stiam sa fi.

Serialul Lord of the Rings va fi produs de Amazon si va avea mai multe sezoane

Amazon Studios a confirmat faptul ca serialul Lord of the Rings se afla in lucru, dupa ce serviciul de difuzare si-a luat angajamentul de a produce mai multe sezoane ale faimoasei povesti din Middle Earth, scrise de J. Tolkiem, scrie Rolling Stone. Suntem onorati sa lucram cu Tolkien Estate ans Trust, HarperCollins si New Line la aceasta colaborare incitanta si suntem incantati sa-i ducem pe fanii Lord of the Rings intr-o noua calatorie prin Middle Earth.

Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Mai multe judete din tara se afla, vineri, sub Cod galben de ceata, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

ANOFM: Aproape 28.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Prahova, Arad si Sibiu

Aproape 28. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad si Sibiu, in timp ce in Mehedinti, Giurgiu, Bacau s Caras-Severin sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Un barbat urmarit international pentru mai multe furturi in Germania, prins in Mehedinti

Politistii Postului de Politie Simian din cadrul Sectiei nr. 2 Politie Rurala Simian au depistat un barbat, care era urmarit international de autoritatile din Germania pentru mai multe furturi.

Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis mai multe avertizari Cod galben de ceata, valabile pentru mai multe judete din tara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )