Libnet.ro
UNICEF

10:00

Accident cumplit pe A1, cu un mort si mai multe persoane ramase incarcerate intr-un microbuz. Primele IMAGINI de la tragedie!

Antena3 Antena3,
Accident cumplit pe A1, cu un mort si mai multe persoane ramase incarcerate intr-un microbuz. Primele IMAGINI de la tragedie!

O persoana a decedat si alte sase au ramas incarcerate intr-un microbuz, in urma unui accident care s-a produs, vineri, pe autostrada A1, pe sensul de mers Arad-Timisoara, la iesirea spre localitatea. continuă pe Antena3

Accident grav pe A1, intre un TIR, un microbuz si un autoturism: un mort si mai multe persoane incarcerate

Un grav accident in care au fost implicate trei autovehicule a avut loc vineri dimineata pe Autostrada A1, la iesirea spre Giarmata, in Timis. Din primele informatii, o persoana a murit, iar alte cinci sunt incarcerate.

Un marinar american a impuscat mai multe persoane inainte de a se sinucide la baza militara de la Pearl Harbor

Un marinar al Marinei Statelor Unite a impuscat si ucis doi oameni, inainte de a se sinucide, la baza militara de la Pearl Harbor, in cursul zilei de miercuri, au anuntat oficiali militari americani intr-o conferinta de presa, adaugand ca o a treia victima se afla in stare stabila.

FOTO Accident cumplit produs de un sofer intrat pe contrasens: barbatul a murit, doi tineri sunt raniti grav

Un sofer care a pierdut controlul volanului pe DN 66 si a intrat pe contrasens a produs un accident cumplit. Barbatul a murit.

Mai multe morminte dintr-un cimitir evreiesc, vandalizate cu svastici naziste

Politia franceza a initiat o investigatie dupa ce mai multe svastici naziste au fost desenatepe un numar de 107 morminte dintr-un cimitir evreiesc situat de langa orasul francez Strasbourg, relateaza.

Summit NATO. Iohannis: Cred ca mai multe tari vor urma exemplul de alocare a 2% din PIB pentru Aparare Trump: intr-un fel sau altul, vor plati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, la dejunul oferit de presedintele american, Donald Trump, ca spera ca mai multe tari sa urmeze exemplul privind alocarea a 2% din PIB pentru Aparare. Va.

Seceta in judetul Neamt! Mii de locuitori au fost lasati fara apa in mai multe orase si comune mari

Mai multe comune din judetul Neamt se confrunta cu o seceta severa din cauza lipsei precipitatiilor care a facut ca nivelul hidrostatic din puturi sa scada. Doua orase si cateva mari comune din Neamt sunt.

Microintreprinderile inregistreaza cele mai multe restante la plata

Microintreprinderile reprezinta categoria de companii care inregistreaza cele mai multe restante la plata, insumand 43% din total, in timp ce companile mari si cele mici au fiecare un procent de 20% din total, potrivit unei companii de consultanta.

inca un ACCIDENT CUMPLIT in America pentru o VEDETA din Romania! Masina s-a facut PRAF. Fanii sunt in stare de soc...

Inca o vedeta din Romania a fost implicata intr-un grav accident in America. Masina a fost distrusa in totalitate.

Accident cumplit in Arges. Un postas a supravietuit miraculos dupa ce a fost lovit de TIR

Accident dramatic in localitatea argeseana Calinesti! Un postas care se indrepta spre munca a supravietuit in mod miraculos dupa ce fost lovit de un TIR. Va avertizam, urmeaza imagini cu un puternic.

S-a rasturnat cu masina de mai multe ori, dar prima ei grija a fost sa faca un TikTok despre asta! M-am gandit...oricum nu am nimic mai bun de facut - VIDEO

O adolescenta de 16 ani a starnit valuri de reactii pe Internet dupa ce a postat pe TikTok o filmare la scurt timp dupa ce a fost implicata intr-un accident rutier. intr-un interviu pentru BuzzFeed, Kati.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )