Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident dramatic pe DN 26. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de masina

Antena3 Antena3,
Accident dramatic pe DN 26. Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de masina

Un barbat de 66 ani a decedat la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Galati unde a fost adus dupa ce a fost lovit de o masina pe DN 26, se arata intr-un comunicat de presa transmis, joi, de Inspectoratul de. continuă pe Antena3

VIDEO Noi informatii in ancheta de la Timisoara, unde 3 oameni au murit dupa ce a fost facuta deratizarea intr-un bloc: DSP nu a verificat niciodata aceasta firma

Firma care a facut dezinsectia si deratizarea in blocul din Timisoara in care au murit un bebelus de 10 zile, un copil de 3 ani si mama acestuia din urma nu a fost verificata niciodata de catre Directia de Sanatate Publica, desi functioneaza din 2015, au recunoscut autoritatile, marti, intr-o conferinta de presa. Reprezentantii DSP si ai Directiei Sanitar-Veterinare Timis nu au putut raspunde la intrebarile repetate ale jurnalistilor daca firma Bistim Dera SRL avea autorizatie sa foloseasca acea substanta sau ce institutie ar fi trebuit sa elibereze avizele in acest sens. Gradinta din Timisoara evacuata dupa ce directoarea a aflat din presa ca firma care a facut dezinsectie e aceeasi care a deratizat si blocul in care au murit 3 oameniCe substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizare Anuntul Parchetului Cine este firma care a facut dezinsectia in imobilSubstantele cu care s-a facut deratizarea in blocul din Timisoara ar fi fost cumparate de pe piata neagraPrimarul Timisoarei: Firma care a facut deratizare in blocul au murit 3 oameni nu avea autorizatie.

Tragedie in Teleorman! Un biciclist a murit dupa ce a fost lovit de o masina

Un biciclist in varsta de 60 de ani, din comuna Branceni, a fost accidentat mortal, luni seara, de u.

Urs lasat in agonie dupa ce a fost lovit si impuscat. Ce spune Ministrul Mediului

Un urs a fost puternic lovit de o masina, sambata seara, pe un drum de la marginea localitatii Praid care duce inspre Sovata. Animalul a fost lasat mult timp sa agonizeze pe sosea fara ca autoritatile sa intervina prompt pentru salvarea sa. Dupa impactul puternic pe care l-a avut in urma coliziunii cu un autovehicul, .

Un nou urs a fost lovit de o masina in Mures

Prefectul judetului Mures, Mircea Dusa, a declansat, joi seara, procedurile imediate de interventie dupa ce un urs a fost lovit de o masina pe DN 13E60, intre localitatile Gaiesti si Balauseri, acesta fiind al saselea urs implicat intr-un accident rutier in ultima vreme.

Un pieton a fost lovit de tramvai, in Bucuresti! Barbatul a fost scos cu greu de sub garnitura tramvaiului

Un barbat a fost lovit de tramvai, luni seara, in zona Baba Novac din Bucuresti, informeaza Brigada Rutiera. Potrivit Brigazii Rutiere, este vorba despre un barbat in varsta de aproximativ 60 de ani,.

Un alt urs a fost lovit de o masina pe un drum national

Un urs a fost lovit marti dimineata de o masina care circula pe DN 11, animalul, grav ranit, fiind transportat intr-o rezervatie din judetul Brasov, informeaza Inspectoratul Judetean de Politie IJP).

Tragedie in Timisoara! Doi copii si o femeie au murit, dupa o deratizare facuta in bloc. Ce s-a descoperit la fata locului

Caz socant in Timisoara! Doi copii si mama unuia dintre ei au murit dupa o deratizare a blocului in care locuiau. Din pacate, alte trei persoane au ajuns la spital din cauza substantelor neidentificate folosite la deratizare. O mama si doi copii din Timisoara au murit dupa deratizarea facuta in bloc Primele informatii arata ca .

Grav accident rutier pe bulevardul Magheru din Capitala. Un pieton a fost lovit mortal de o masina

Un tragic accident de circulatie s-a petrecut, luni,pe bulevardul Magheru din Capitala. Un pieton a fost lovitde un camion. Barbatul, de aproximativ 89 de ani, a decedat la fata.

Dosar penal, dupa ce o femeie si doi copii au murit dupa o deratizare in bloc. Ce nereguli au descoperit autoritatile

S-a deschis dosar penal pentru cazul cutremurator care a facut inconjurul Romaniei. De la o simpla deratizare, doi copii si mama unuia dintre ei a murit, iar sapte persoane sunt sub atenta supraveghere a medicilor. Dosar penal in cazul deratizarea Timisoarei Doi copii si mama unuia dintre ei au murit in Timisoara, dupa o simpla .

Concluzie socanta a procurorilor din Bihor in cazul directoarei unei scoli care a murit dupa ce a mancat o conserva cu ton

Concluzie socanta a procurorilor din Bihor in cazul directoarei unei scoli, moarta anul trecut, dupa ce ar fi mancat o conserva de ton. Analizele cerute de anchetatori au stabilit ca femeia a murit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )