Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav pe DN3B, in localitatea Borcea, soldat cu un mort si cinci raniti

Adevărul Adevărul,
Accident grav pe DN3B, in localitatea Borcea, soldat cu un mort si cinci raniti

Accident rutier grav pe DN 3B in localitatea Borcea, sambata noaptea, cu doua autovehicule si opt persoane implicate, dintre care una decedata in urma unui stop cardio-respirator. continuă pe Adevărul

Accident grav in Mamaia. Patru tineri au ajuns la spital dupa ce soferul a facut o manevra interizisa. Iubita acestuia e in coma

Accident grav pe un bulevard din Mamaia. Trei tineri au fost raniti grav, iar trei tineri, iar o fata de 19 ani e in coma la spital, dupa ce iubitul ei a facut o manevra interzisa. A vrut sa intoarca pe.

Accident grav in Mamaia. Patru tineri au ajuns la spital dupa ce soferul a facut o manevra interzisa. Iubita acestuia e in coma

Accident grav pe un bulevard din Mamaia. Trei tineri au fost raniti grav, iar trei tineri, iar o fata de 19 ani e in coma la spital, dupa ce iubitul ei a facut o manevra interzisa. A vrut sa intoarca pe.

Accident grav pe DN21, soldat cu un mort si trei raniti. Elicopterul SMURD, solicitat la locul tragediei

Accident rutier grav pe DN 21, vineri dimineata, intre Calarasi si Slobozia, soldat cu patru victime dintre care una decedata, dupa ce doua autoturisme s-au rasturnat in afara carosabilului.

Accident grav in Prahova. O persoana a decedat si alte patru au ajuns la spital

O persoana a decedat si alte patru au ajuns la spital, vineri dimineata, dupa ce dubita in care se aflau a intrat intr-un copac pe DN 1A, la iesire din localitatea Cocorastii Olt, a informat purtatorul de.

Accident grav pe DN 24 D. Un sofer a pierdut controlul volanului si s-a lovit violent cu masina de un copac

In urma evenimentului rutier, conducatorul auto a suferit rani usoare, in timp ce un pasager din masina, care este chiar tatal sau, a fost ranit grav.

Accident grav langa Aeroportul Mihail Kogalniceanu. Un BMW s-a ciocnit de un autobuz pe soseaua Constanta-Harsova

Un accident cu mai multe victime s-a petrecut in dupa-amiaza de duminica, 14 aprilie, in zona Aeroportului Mihail Kogalniceanu.

Aventurile unui adolescent, in miez de noapte. Beat si fara permis a provocat un accident grav

Masina la volanul careia se afla adolescentul a ajuns intr-un cap de pod, soferul fiind ranit grav, iar pasagerul, suferind rani usoare.

Accident grav provocat de remorca unui TIR care s-a desprins in mers

Un barbat in varsta de 60 de ani, din Prahova, a ramas incarcerat si a fost ranit grav, dupa ce masina pe care o conducea a fost izbita de remorca unui TIR, care s-a desprins intr-o curba de restul vehiculului. Accidentul a avut loc, sambata, pe DN 72, in comuna damboviteana Dragodana.

Accident grav in Bucuresti. O tanara de 19 ani a murit

O tanara de 19 ani si-a pierdut viata aseara, intr-un accident produs in Capitala. Fata se afla intr-o masina al carui sofer nu a cedat trecerea intr-o intersectie si a lovit un alt autoturism.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )