Libnet.ro
UNICEF

20:17

Accident grav in Germania. Zeci de copii au fost raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav in Germania. Zeci de copii au fost raniti

Cel putin 29 de persoane, inclusiv 28 de copii, au fost ranite dupa ce un autobuz scolar a intrat in coliziune cu o autoutilitara, miercuri, in nordul Germaniei, informeaza presa. continuă pe Antena3

Zeci de copii au fost evacuati dintr-o scoala din Gorj, dupa ce clasa s-a umplut de fum

Zeci de copii au fost evacuati, in aceasta dimineata, din scoala din satul Vacarea, comuna Danesti, dupa ce unitatea de invatamant s-a umplut de fum.

Accident grav in Galati. Doi morti si trei raniti

Doua persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, in noaptea de luni spre marti, in stare critica la Spitalul Municipal din Tecuci, dupa ce o caruta, un Mercedes Vito si un BMW au intrat.

Accident grav la Galati: 2 morti si trei raniti grav (VIDEO si FOTO)

In noaptea de marti a avut loc un grav accident de circulatie in judetul Galati. Doua persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, in noaptea de luni spre marti, in stare.

Accident grav la Galati: 2 morti si trei raniti grav (VIDEO si FOTO)

In noaptea de marti a avut loc un grav accident de circulatie in judetul Galati. Doua persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate, in noaptea de luni spre marti, in stare.

FOTO Accident grav in judetul Constanta: Trei persoane au murit, alta este grav ranita

Trei persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier care a avut loc duminica, in judetul Constanta, dupa ce doua autovehicule s-au ciocnit frontal. In urma evenimentului mai multe persoane au ramas incarcerate, pentru scoaterea lor fiind nevoie de interventia pompierilor, informeaza news. ro.

Accident grav pe A2. O masina a spulberat autoutilitara muncitorilor care montau parazapezi

Un barbat a fost ranit grav, pe Autostrada Soarelui, la km 23+500 metri, pe sensul de mers Constanta-Bucuresti, dupa ce autoturismul pe care il conducea a spulberat masina muncitorilor de la Drumuri care montau parazapezi.

Accident grav pe DN 79. Un tanar a ajuns la spital in coma dupa ce a incercat sa evite o caprioara

Un tanar de 29 de ani a ajuns in coma la spital si alte doua femei au fost ranite in urma unui accident rutier produs pe Drumul National 79 Din primele cercetari se pare ca soferul unui taxi a acrosat o caprioara, a pierdut controlul volanului iesind de pe partea carosabila si a ajuns intr-un sant.

Evenimente grave relatate in presa interbelica. Stirea despre microbuzul plin cu calatori rasturnat in Timisoara. Aproape toti pasagerii au fost raniti

In anul 1932, ziarul Banater Deutche Zeitung oferea informatii detaliate despre un accident produs in Timisoara. Un microbuz care ducea pasagerii din Timisoara la Buzias s-a rastrunat in Piata Traian.

Accident grav in Constanta. Doua persoane au murit dupa ce s-au izbit in garajul ISU Dobrogea - VIDEO

Doua persoane au murit in urma unui accident rutier ce a avut loc in noaptea de duminica spre luni, in centrul orasului Constanta, autoturismul in care se aflau izbindu-se de cladirea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )