Libnet.ro
UNICEF

22:45

Accident GRAV in Hamburg: Sase romani printre victime

B1 B1,
Accident GRAV in Hamburg: Sase romani printre victime

Accident violent in Hamburg, Gemrnia. Printre victime se afla si sase romani. Autoritatile spun ca ar fi vorba despre o cursa ilegala cu masini de lux, transmite antena3. continuă pe B1

Accident grav in Hamburg: sase romani printre victime

Sase romani au fost grav raniti, in urma unui accident rutier produs in Hamburg. Autoritatile spun ca accidentul s-a produs in timpul unei curse ilegale cu masini de lux. Doua autoturisme s-ar fi intrecut.

inca un accident grav in Romania. Doi tineri, care urmau sa se casatoreasca, au murit pe loc. Femeia, insarcinata in 7 luni

Doi tineri, viitori miri, s-au stins din viata cu doar o saptamana inainte de cununie, intr-un accident violent petrecut in Sibiu. Rudele familiei ucise sunt socate de tragicul eveniment si nu-si pot reveni de la auzirea vestii ca tinerii au murit. Doi tineri, care urmau sa se casatoreasca, au murit Tragedie fara margini pentru o .

Accident grav in Timis! Ambulanta lovita puternic in timp ce transporta un pacient intubat

O ambulanta care transporta un ranit grav de la Petrosani la Spitalul judetean din Timisoara a fost implicata, in noaptea de sambata spre duminica, intr-un accident de circulatie in orasul Recas, din.

Accident grav in Suceava! Un tanar de 26 de ani a murit, iar o alta persoane a fost ranita

Un barbat a murit la Brodina intr-un accident rutier, dupa ce autoturismul pe care il conducea a parasit partea carosabila si a cazut in albia unui parau. Potrivit ISU Suceava, victima, un tanar in.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )