Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in judetul Mehedinti: cel putin doi raniti, drum national blocat

Adevărul Adevărul,
Accident grav in judetul Mehedinti: cel putin doi raniti, drum national blocat

Un accident de circulatie grav a avut loc sambata dimineata, in judetul Mehedinti. in prezent circulatia este blocata pe DN 56 A, intre localitatile Rogova si Vanju Mare. continuă pe Adevărul

Accident grav in judetul Iasi: cel putin 12 raniti dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, joi, in urma unei ciocniri in trafic intre un TIR si un microbuz.

UPDATE Accident rutier grav in judetul Mehedinti: doi oameni au murit

Un accident de circulatie grav a avut loc sambata dimineata, in judetul Mehedinti, pe DN 56 A, intre localitatile Rogova si Vanju Mare. Doua persoane si-au pierdut viata.

ACCIDENT GRAV in Mehedinti. DOI MORTI. Trafic rutier blocat (FOTO)

Tragic accident in judetul Mehedinti. Doua persoane, un barbat si o femeie, au murit, sambata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit de un TIR. Circulatia este blocata pe DN56A, i.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 12 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 12 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Cod ROSU de interventie in Iasi: Cel putin 20 raniti, dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit (VIDEO, FOTO)

Un grav accident rutier a avut loc, joi seara, in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit pe raza localitatii Raducaneni, cel putin 20 persoane fiind ranite. ISU a declansat codul rosu de.

Accident grav in judetul Iasi. Sunt cel putin 12 raniti. Cod rosu de interventie

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, joi, in urma unei ciocniri in trafic intre un TIR si un microbuz. in urma impactului,12 victime au fost.

Accident grav in judetul Iasi. Sunt cel putin 12 raniti. Plan rosu de interventie

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, joi, in urma unei ciocniri in trafic intre un TIR si un microbuz. Accidentul s-a produs in.

Accident grav in judetul Iasi. Un TIR si un microbuz s-au ciocnit. ISU: Sunt intre 10 si 15 persoane ranite

Autoritatile din Iasi intervin in seara zilei de joi, 16 iulie, la un accident rutier ce a avut loc pe raza localitatii Raducaneni. Din primele informatii ar fi vorba de mai multi raniti.

Accident grav in Mehedinti. Doua persoane au murit

Doua persoane au decedat, sambata, in urma unui accident de circulatie ce a avut loc pe DN 56A, pe raza comunei Rogova. Statia de Pompieri Vanju Mare a intervenit la un accident.

Accident grav in Germania. Zeci de copii au fost raniti

Cel putin 29 de persoane, inclusiv 28 de copii, au fost ranite dupa ce un autobuz scolar a intrat in coliziune cu o autoutilitara, miercuri, in nordul Germaniei, informeaza presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )