Libnet.ro
UNICEF

00:06

Accident grav langa Timisoara: Doua masini in care se aflau sapte persoane s-au ciocnit

B1 B1,
Accident grav langa Timisoara: Doua masini in care se aflau sapte persoane s-au ciocnit

Un accident rutier grav s-a produs vineri seara, langa Timisoara. Doua masini in care se aflau sapte persoane s-au ciocnit dupa ce un sofer in varsta de 70 de ani nu a acordat prioritate. continuă pe B1

Accident grav in Timisoara. Sunt mai multe victime

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident petrecut la iesirea din Timisoara, doua masini fiind implicate. Accidentul rutier s-a petrecut, vineri seara,.

Accident grav in Slatina: cinci victime, printre care doi copii

Cinci persoane au fost ranite marti dimineata in urma unui accident rutier produs pe DN65, la intrarea in Slatina dinspre Craiova, in apropierea podului peste raul Olt, au anuntat.

Accident grav in apropierea unei unitati militare din Galati. Un tanc a fost scapat de sub control si a intrat pe trotuar. Ce a urmat

Accident grav in apropierea unei unitati militare din Galati. Un tanc a fost scapat de sub control si a intrat pe trotuar unde a rupt un stalp de electricitate, scrie observator. tv. Blindatul urma.

Doua persoane au murit si alte doua au fost ranite grav, dupa ce masina in care se aflau a intrat intr-un copac pe soseaua Arad-Timisoara

Doi barbati au murit, vineri dimineata, iar alti doi au fost raniti grav, pe DN 69 Arad - Timisoara, dupa ce autoturismul in care se aflau a iesit de pe sosea si s-a izbit violent de un copac, traficul rutier fiind complet blocat la ora transmiterii acestei stiri, potrivit news. ro.

Accident grav cu trei masini in Brasov: Trei adulti si doi copii au fost raniti

Cinci persoane, printre care doi copii, au fost ranite joi dimineata intr-un accident rutier in care au fost implicate trei autoturisme, in municipiul Brasov, informeaza purtatorul de cuvant al ISU Brasov, capitan Ciprian Sfreja, citat de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )