Libnet.ro
UNICEF

07:45

ACCIDENT GRAV in Mehedinti. DOI MORTI. Trafic rutier blocat (FOTO)

B1 B1,
ACCIDENT GRAV in Mehedinti. DOI MORTI. Trafic rutier blocat (FOTO)

Tragic accident in judetul Mehedinti. Doua persoane, un barbat si o femeie, au murit, sambata, dupa ce masina in care se aflau s-a ciocnit de un TIR. Circulatia este blocata pe DN56A, i. continuă pe B1

Accident grav in Mehedinti. Doua persoane au murit

Doua persoane au decedat, sambata, in urma unui accident de circulatie ce a avut loc pe DN 56A, pe raza comunei Rogova. Statia de Pompieri Vanju Mare a intervenit la un accident.

UPDATE Accident rutier grav in judetul Mehedinti: doi oameni au murit

Un accident de circulatie grav a avut loc sambata dimineata, in judetul Mehedinti, pe DN 56 A, intre localitatile Rogova si Vanju Mare. Doua persoane si-au pierdut viata.

Accident grav in judetul Mehedinti: cel putin doi raniti, drum national blocat

Un accident de circulatie grav a avut loc sambata dimineata, in judetul Mehedinti. in prezent circulatia este blocata pe DN 56 A, intre localitatile Rogova si Vanju Mare.

Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

FOTO Accident grav de circulatie in judetul Timis: doi adulti si un copil de patru ani si-au pierdut viata

Trei oameni - doi soti si copilul acestora, in varsta de patru ani - si-au pierdut viata, sambata, in urma unui accident rutier produs pe DN 59, in localitatea Stamora Germana din judetul Timis, in apropierea frontierei cu Serbia.

Accident grav pe DN1: Cinci persoane au fost ranite

Un accident rutier grav s-a petrecut vineri dimineata pe DN1, in zona localitatii ilfovene Ciolpani, informeaza Centrul Infotrafic din Politia Capitalei. Cinci persoane au fost ranite dupa ce.

Accident grav pe DN 1, la Ciolpani. Sunt mai multe victime

Cinci persoane au fost ranite, vineri dimineata, in urma unui accident rutier produs pe DN 1, in zona localitatii Ciolpani din judetul Ilfov. Potrivit Centrului Infotrafic al Politiei Romane,.

Accident grav in judetul Iasi. Sunt cel putin 12 raniti. Cod rosu de interventie

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, joi, in urma unei ciocniri in trafic intre un TIR si un microbuz. in urma impactului,12 victime au fost.

Accident grav in judetul Iasi. Sunt cel putin 12 raniti. Plan rosu de interventie

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, joi, in urma unei ciocniri in trafic intre un TIR si un microbuz. Accidentul s-a produs in.

Accident grav in judetul Iasi: cel putin 12 raniti dupa ce un TIR si un microbuz s-au ciocnit

Mai multe persoane au fost ranite intr-un accident care a avut loc, joi, in urma unei ciocniri in trafic intre un TIR si un microbuz.

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )