Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident grav in Olanda: Cinci romani au murit, iar alti trei au fost raniti

Antena3 Antena3,
Accident grav in Olanda: Cinci romani au murit, iar alti trei au fost raniti

Cinci cetateni romani au murit, iar alti trei au fost raniti in Olanda, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a lovit frontal cu un camion, afirma surse din cadrul serviciilor de interventie citate de presa ol. continuă pe Antena3

UPDATE Grav accident rutier in Olanda: Cinci romani morti si trei raniti

Cinci cetateni romani si-au pierdut viata si alte patru persoane, dintre care 3 romani, au fost grav ranite intr-un grav accident auto produs luni, pe drumul N270, la est de Helmond, Noord-Brabant, in Olanda. Autoritatile din Romania au fost informate in legatura cu acest accident, iar Ambasada Romaniei la Haga se afla in contact cu familiile victimelor, a declarat marti pentru Agerpres o sursa din cadrul reprezentantei diplomatice.

Impact frontal pe o sosea din Olanda. Cinci romani au murit pe loc

Cinci romani si-au pierdut viata intr-un grav accident rutier, pe o sosea din Olanda. Potrivit presei locale, microbuzul in care se aflau romanii a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un.

Olanda: Romani MORTI intr-un cumplit accident (FOTO)

Cinci romani au murit, iar alti trei au fost raniti, intr-un accident produs in Olanda. Potrivit presei locale, romanii se aflau intr-un microbuz care a intrat intr-o coliziune cu un camion cisterna, pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )