Libnet.ro
UNICEF

12:01

Accident grav in Timisoara. Sunt mai multe victime

Antena3 Antena3,
Accident grav in Timisoara. Sunt mai multe victime

Cinci persoane, intre care doi copii, au fost ranite, vineri seara, in urma unui accident petrecut la iesirea din Timisoara, doua masini fiind implicate. Accidentul rutier s-a petrecut, vineri seara,. continuă pe Antena3

Schimb de focuri in Israel. Sunt mai multe victime

Noua persoane au fost ranite, trei fiind in stare grava, intr-un incident armat produs miercuri seara in sudul Israelului, dar autoritatile nu cred ca este atac terorist, informeaza site-ul.

Explozie puternica in Turcia. Sunt mai multe victime

12 persoane au fost ranite in explozia unei bombe la trecerea unui vehicul de politie marti la Mersin, un important oras port in sudul Turciei, informeaza Reuters si AFP, citand canale de.

Ce este bullying-ul, fenomenul care face tot mai multe victime. Si tu faci asta?

Fenomenul zilelor nostrecare face zi de zi ravagii. Ce este bullying-ul, fenomenul care face tot mai multe victime. Si tu faci asta? Bullying-ul este definit ca fiind un comportament ostil/de.

Un avion al Greenpeace s-a prabusit in Brazilia: mai multe victime

O persoana a decedat, iar alte patru au fost ranite dupa ce un avion folosit de organizatia ecologista Greenpeace s-a prabusit in nordul Braziliei. Pilotul si trei pasageri au supravietuit prabusirii.

Accident grav in apropierea unei unitati militare din Galati. Un tanc a fost scapat de sub control si a intrat pe trotuar. Ce a urmat

Accident grav in apropierea unei unitati militare din Galati. Un tanc a fost scapat de sub control si a intrat pe trotuar unde a rupt un stalp de electricitate, scrie observator. tv. Blindatul urma.

Motivul pentru care tot mai multe femei au renuntat la sutien. S-au lasat fotografiate cu rusinea la vedere. Dovada

Tot mai multe tinere, dar si doamne trecute de primavara vietii au adoptat o practica cu adevarat revolutionara pentru o lume plina de inhibitii. Au renuntat la sutiene pe care le-au considerat accesorii.

Un muncitor din Prahova a fost strivit de mai multe cofraje pentru turnarea betonului

Un muncitor a fost transportat, joi, in stare grava la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti dupa ce, in timpul serviciului, mai multe cofraje folosite pentru turnarea betonului au cazut pese el, strivindu-l .

Acuzatii de coruptie la Spitalul Judetean de Urgenta Galati. Perchezitii in mai multe birouri

Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie DGA) Galati, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Galati, au efectuat, joi, mai multe perchezitii la Spitalul Judetean de Urgenta.

Campania metoo: Calin Ionescu, stiut drept Rimaru de la trupa R.A.C.L.A., pleaca din agentia de publicitate Centrade Cheil in urma acuzatiilor ca a hartuit mai multe femei

Calin Ionescu, mai cunoscut sub numele de scena Rimaru de la trupa R. , acuzat de mai multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, nu va mai fi seful creatiei la grupul de publicitate Centrade Cheil, a anuntat joi compania. Managementul Centrade - Cheil a avut o intalnire cu Calin Ionescu, in urma careia s-a hotarit ca, incepand de astazi, contractul de munca al lui Calin Ionescu sa inceteze, arata grupul intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook.

Alerta meteo. Cod galben de ceata in mai multe judete din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, joi dimineata, mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata si vizibilitate redusa in trafic, valabile in opt judete din zona.

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )