Libnet.ro
UNICEF

14:30

Accident gravin Bucuresti! Trei persoane au fost ranite

Antena3 Antena3,
Accident gravin Bucuresti! Trei persoane au fost ranite

Traficul rutier este blocat, luni dimineata, pe DNCB, la iesirea de pe breteaua Autostrazii A2 Bucuresti-Constanta catre Pantelimon, din cauza unui accident in care au fost implicate doua masini. Trei persoane. continuă pe Antena3

Coloana de masini de 2 kilometri pe Autostrada Soarelui din cauza unei coliziuni in lant. Doua persoane au fost ranite

O coloana de autoturisme de aproximativ 2 kilometri s-a format pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre litoral din cauza unei coliziuni in lant. La kilometrul 194, circulatia este blocata pe banda a doua.

Masina cuprinsa de foc in timpul mersului pe drumul spre litoral. Doua persoane au fost ranite usor

Panica pe Autostrada Soarelui, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce un autoturism a luat foc in timpul mersului. Mai multe echipaje de la ISU Calarasi au intervenit la locul incidentului, acordand ingrijiri medicale soferului si unui pasager.

Accident rutier grav: O persoana a murit si alte doua au fost ranite

Un barbat in varsta de 60 de ani a decedat sambata dupa-amiaza, iar doua au fost ranite in urma unui accident rutier pe DJ 102 H, intre localitatile buzoiene Caldarusanca si Pitulicea, din cauza unui.

Peste 130 de persoane au fost ranite dupa prabusirea unei platforme la un festival in Spania - VIDEO

Peste 130 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, dintre care patru fiind ranite grav, in urma prabusirii unei sectiuni a unei platforme din lemn in timpul unui festival de sporturi urbane si muzica la.

PROTEST DIASPORA. Noi violente in Piata. Zeci de persoane au fost ranite. Apelul Jandarmeriei

42: Din multime se arunca in continuare cu diverse obiecte spre jandarmi. Dispozitivul a fost intarit pe flancul de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Au fost aduse tunurile cu apa. Paramedicii au.

PROTEST DIASPORA. Noi violente in Piata. Zeci de persoane au fost ranite

42: Din multime se arunca in continuare cu diverse obiecte spre jandarmi. Dispozitivul a fost intarit pe flancul de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Au fost aduse tunurile cu apa. Paramedicii au.

Cazuri de inec pe banda rulanta. Alte trei persoane, salvate in ultima clipa

Un copil a fost scos din apa, in pericol de inec, pe plaja din Mamaia, iar alte doua persoane au fost recuperate pe plaja Jupiter.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )