Libnet.ro
UNICEF

09:15

Accident Ialomita. Familiile victimelor, ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii. Cati bani vor primi

Playtech Playtech,
Accident Ialomita. Familiile victimelor, ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii. Cati bani vor primi

Familiile victimelor accidentului din Ialomita vor primi ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii. Cu cati bani vor fi ajutate? Accident Ialomita. Familiile victimelor, ajutor de urgenta de la Ministerul Muncii in accidentul din Ialomita, de pe 5 octombrie, dupa impactul dintre un microbuz care ducea oamenii la serviciu si un TIR, 10 persoane au . continuă pe Playtech

inca o umilinta. Cati bani ar primi familiile victimelor accidentului din Ialomita de la firma de asigurare

Rudele victimelor accidentului din Ialomita ar putea suporta o noua umilinta. De aceasta data ar putea sa vina din partea firmei de asigurare, din partea careia trebuie sa primeasca despagubiri pentru pierderea imensa suferita. Cati bani primesc familiile victimelor din despagubiri in ziua tragediei imense care s-a petrecut pe DN 2A, din Ialomita, victimele, toate .

Accident Ialomita. Viorica a fost inmormantata cu o zi mai devreme. Motivul sfasietor pentru care baietii ei au luat decizia

Viorica, una dintre cele 8 mame care au murit in accidentul din Ialomita, a fost inmormantata cu o zi mai devreme. Motivul sfasietor pentru care baietii ei au luat decizia. Accident Ialomita. Viorica Moise a fost inmormantata cu o zi mai devreme Un accident, cel mai grav inregistrat anul acesta in Romania, s-a produs sambata, .

Ministerul Muncii aloca 122.000 de lei pentru familiile afectate de tragedia rutiera de la Ialomita

Familiile afectate in urma accidentului rutier produs in data de 5 octombrie in judetul Ialomita vor primi ajutoare de urgenta in valoare de 122. 000 lei de la bugetul de stat, a anuntat, vineri,.

Reprezentant companie de asigurari, anunt-socant pe tema despagubirilor pentru familiile victimelor accidentului din Ialomita: Pot sa nu primeasca niciun leu!

Anunt-soc facut la Antena 3 de actionarul principal al City Insurance, Dan Odobescu, in cazul accidentului cumplit din Ialomita in care au murit 10 oameni. Acesta sustine ca urmasii victimelor s-ar putea sa nu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )