Libnet.ro
UNICEF

19:30

Accident rutier in Dambovita! Impact violent intre unmicrobuz si o autoutilitara

Antena3 Antena3,
Accident rutier in Dambovita! Impact violent intre unmicrobuz si o autoutilitara

Un microbuz s-a ciocnit, vineri, pe DN 72, in zona Nisipuri, judetul Dambovita, cu o autoutilitara, din accident rezultand ranirea soferului microbuzului, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean IPJ). continuă pe Antena3

Accident rutier grav in Mehedinti! Sunt sase victime

Un accident rutier soldat cu ranirea a sase persoane a avut loc, marti dimineata, pe drumul national DN 6, ca urmare a coliziunii intre doua autoturisme, a anuntat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al.

Accident rutier in Covasna! Sunt cinci victime

Cinci persoane au fost ranite in urma unui accident rutier care s-a produs, joi, pe DN11 Tirgu Secuiesc-Brasov, in urma coliziunii dintre doua autoturisme, potrivit Infotrafic. Circulatia rutiera se.

ALERTA: O masina a POLITIEI, implicata intr-un accident rutier in Bucuresti! Ce s-a intamplat cu politistii din autovehicul (FOTO)

O masina de Politie a fost implicata, marti, intr-un accident rutier in Capitala. in urma evenimentului, unul dintre politistii aflati in masina a fost ranit usor si transportat la spital pentru.

Motociclist ceh ranit grav in accident rutier pe Transalpina

Un motociclist ceh a fost grav ranit in urma unui accident rutier petrecut marti, in jurul pranzului pe DN 67C Transalpina, in zona localitatii Capalna din Alba.

Accident rutier grav in judetul Galati. O femeie a murit in urma impactului violent dintre doua masini

Tragicul eveniment rutier s-a petrecut luni, 13 august, pe drumul judetean DJ 251, intre localitatile Schela si Slobozia Conachi, pe o portiune de sosea unde se inregistreaza in mod frecvent accidente de circulatie.

Accident rutier grav in Mehedinti! Sunt noua victime

Un numar de noua persoane, dintre care trei minori, au fost implicate in accidentul rutier care a avut loc, marti dimineata, pe DN 6, intre Drobeta Turnu Severin si Orsova. Detasamentul Drobeta a intervenit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )