Libnet.ro
UNICEF

01:05

Accident rutier groaznic la Iasi. Medicii au gasit la fata locului un tanar de 20 de ani cu capul sfaramat

Adevărul Adevărul,
Accident rutier groaznic la Iasi. Medicii au gasit la fata locului un tanar de 20 de ani cu capul sfaramat

Victima cumplitului accident este un tanar de 20 de ani, originar dintr-o localitate de langa municipiul Pascani. Medicii care au ajuns la fata locului nu au putut decat sa constate decesul. continuă pe Adevărul

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si.

GRAV accident rutier in Iasi. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, joi dimineata, in Iasi, in urma impactului, patru persoane, din Ucraina, suferind diferite leziuni. Din cate se pare, o familie alcatuita din patru persoane, sot, sotie si.

Caz HALUCINANT: O femeie declarata moarta dupa un accident rutier, a fost gasita vie la morga

O femeie din Africa de Sud, declarata moarta in urma unui accident rutier, a fost gasita in viata, la morga. Totul s-a intamplat pe 24 iunie dupa un grav accident rutier. Paramedicii au constatat ca cele .

GRAV accident rutier in Sibiu. O soferita A iNTORS MASINA pe autostrada A1. Bilantul VICTIMELOR

Trei autoturisme au fost implicate, marti, intr-un accident rutier provocat de o soferita care a intors neregulamentar pe autostrada A1, in judetul Sibiu. in accident, sase persoane au fost.

Accident rutier in Bucuresti: O masina s-a rasturnat in plina intersectie

Accident rutier pe Soseaua Viilor, la intersectie cu strada Constantin Istrati. Doua vehicule au fost implicate, din care unul s-a rasturnat. Un barbat de 64 de ani a fost ranit grav, fiind transportat la spitau.

FOTO VIDEO Accident rutier grav pe autostrada A1. O soferita a intors neregulamentar. Doi minori au ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc marti, 3 iulie, in jurul orei 12. 30, pe autostrada A1 SIbiu-Sebes. O soferita a intors masina pe autostrada, de automobilul acesteia lovindu-se alte doua autoturisme. Potrivit datelor preliminare furnizate de oficialii Politiei, accidentul s-a soldat cu sase raniti, iar doi minori au ajuns la spital.

12 ani de inchisoare pentru soferul care a provocat un accident rutier la Taraclia, soldat cu patru victime

Soferul care, in toamna anului trecut, a urcat beat la volan si a provocat un accident rutier in Taraclia, soldat cu moartea a patru persoane si ranirea altor doua, a fost condamnat la 12 ani de inchisoare. Barbatul a fost privat de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de cinci ani, transmite IPN.

Autocarul nationalei Romaniei de handbal pe plaja, avariat grav dupa un accident rutier in Muntenegru

Un autocar care transporta loturile de juniori ale Romaniei la disciplina sportiva handbal pe plaji a fost implicat intr-un accident rutier in Muntenegru.

Trafic iNGREUNAT pe Tranfagarasan, la o zi dupa redeschidere:O masina si doua motociclete implicate intr-un accident rutier. BILANTUL VICTIMELOR

Un barbat de 33 de ani a fost ranit dupa ce motocicleta pe care se afla a fost implicata intr-un accident rutier. De asemenea, in accident au mai fost implicate o alta motocicleta si un autoturism,.

Autocar plin cu sportivi, implicat intr-un accident rutier in Muntenegru. Antrenorul echipei a fost ranit

Mai multi sportivi care fac parte din echipele de handbal feminin si masculin pe plaja au fost implicati intr-un accident rutier in Muntenegru. Aflati intr-un autocar, un TIR a intrat fix in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )