Libnet.ro
UNICEF

06:30

Accident rutier soldat cu sase victime, dintre care patru copii. Masina s-a rasturnat

Adevărul Adevărul,
Accident rutier soldat cu sase victime, dintre care patru copii. Masina s-a rasturnat

Accidentul rutier s-a produs pe drumul care leaga localitatile Medgidia si Tortomanu, judetul Constanta. Masina in care se aflau sase persoane s-a rasturnat. continuă pe Adevărul

Victor Ponta e in DOLIU! Un tanar politician roman A MURIT intr-un TERIBIL accident rutier (FOTO, VIDEO)

Este doliu pe scena politica romaneasca. Liviu Paunoiu, membru al partidului PRO Romania filiala Arges, apropiat al liderului Victor Ponta, a murit pe loc intr-un teribil accident rutier care a avut loc.

Sotia unui politician, implicata intr-un accident rutier mortal: A crezut ca este vorba despre un caine

Un barbat a murit intr-un accident rutier care a avut loc, joi, in localitatea Letcani, din judetul Iasi. Victima, in varsta de 34 de ani, a fost spulberata de o masina, la volanul careia se afla o femeie,.

FOTO Cine sunt cei cinci tineri prieteni care au murit intr-un dramatic accident rutier. Mi-a spus de fiecare data ca el si mort se intoarce acasa

Cinci tineri au murit intr-un accident in judetul Suceava. Patru dintre ei sunt din comuna Bogdanesti, iar soferul este din Rasca. Cei cinci sunt prieteni din copilarie si cand au plecat de casa le-au spus parintilor ca vor merge la Suceava ca sa vada un film. Acum cinci familii se pregatesc de inmormantare. Cele cinci victime aveau varste cuprinse intre 17-21 de ani.

O masina a POLITIEI, implicata intr-un accident rutier in Bucuresti. Oamenii legii, transferati la spital

Accident cu masina politiei in Bucuresti. Totul s-a intamplat in Sectorul 4, pe Soseaua Oltenitei. Oamenii legii au fost loviti de un sofer neatent, care nu ar fi acordat prioritate masinii.

Un tanar politician a murit intr-un accident rutier

Un tanar politician de doar 31 de ani s-a stins din viata sambata noaptea in urma unui teribil accident produs in comuna argeseana Poiana Lacului. O masina ce mergea cu viteza mare a intrat pe contrasens si a intrat in plin in automobilul in care se afla Liviu Paunoiu, membru al filialei Arges al partidului Pro Romania si fost vicepresedinte TLDE Arges.

Stiai? Acesta a fost primul accident rutier din Romania in care a murit o celebritate! Era vara anului 1915

Primele vehicule au patruns in Romania in anul 1889. De fapt, primul vehicul care circula prin Bucuresti era un Peugeot si detinatorul era baronul Barbu Bellu. in anii urmatori, vehiculele erau o raritate.

Politician roman mort intr-un teribil accident rutier

Tragedie in Arges. Un tanar politician a murit dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de o alta ce venea din sens opus. Din primele cercetari, se pare ca de vina ar fi fost celalalt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )