Libnet.ro
UNICEF

12:30

Accident rutier in Tulcea! Sunt cinci victime

Antena3 Antena3,
Accident rutier in Tulcea! Sunt cinci victime

Doua persoane, printre care o minora, au fost transportate, luni, la Spitalul Judetean de Urgenta din Constanta, iar alte trei au fost internate la Spitalul Judetean de Urgenta din municipiul Tulcea, dupa un ac. continuă pe Antena3

Sapte persoane, ranite intr-un accident rutier petrecut pe DN 2, in Buzau. Printre victime se numara si trei copii

Sapte persoane, intre care trei copii, au fost ranite in urma unui accident rutier produs duminica dupa-amiaza pe DN 2, in judetul Buzau, si in care au fost implicate patru masini.

Accident rutier grav: O persoana a murit si alte doua au fost ranite

Un barbat in varsta de 60 de ani a decedat sambata dupa-amiaza, iar doua au fost ranite in urma unui accident rutier pe DJ 102 H, intre localitatile buzoiene Caldarusanca si Pitulicea, din cauza unui.

Cinci masini implicate intr-un accident rutier pe DN 7

Cinci autovehicule au fost implicate sambata seara intr-un accident rutier petrecut pe DN 7 in judetul Arges, fara a exista insa persoane ranite. Traficul rutier in zona s-a desfasurat cu dificultate, fo.

GRAV accident rutier pe DN7. Mai multe masini au fost implicate

Cinci autovehicule au fost implicate, sambata seara, intr-un accident rutier petrecut pe Pitesti Ramnicu Valcea, in zona localitatii Moraresti, din judetul Arges. Din fericire, nu au existat.

GRAV accident rutier in Arad. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier intre o autoutilitara si un microbuz a avut loc, vineri dimineata, la intrarea in Sambateni, pe DN7, in Arad. in accident o persoana si-a pierdut viata, iar o alta persoana a fost.

GRAV accident rutier in Timis. Bilantul VICTIMELOR

Un accident rutier a avut loc, duminica, pe raza localitatii Lenauheim, judetul Timis, dupa ce soferul autoturismului in care se aflau trei persoane a intrat intr-un cap de pod pe care l-a rupt. in urma impa.

Un tanar si-a pierdut viata intr-un accident rutier produs pe soseaua Orhei-Calarasi

Un tanar de 19 ani a decedat noaptea trecuta, iar alti trei au fost transportati la Spitalul raional Orhei cu diverse traumatisme in urma unui accident rutier produs pe soseaua Orhei-Cararasi. Potrivit Politiei, automobilul in care se afla tanarul se deplasa regulamentar si a fost tamponat frontal de un alt automobil, care nu i-a cedat trecerea.

Ambulanta SMURD implicata intr-un accident rutier. Transporta la spital un copil de 3 ani

O autospeciala SMURD a fost implicata in noaptea de vineri spre sambata intr-un accident rutier produs intr-o intersectie din municipiul Constanta.

Accident rutier in Mures! Un microbuz cu 12 pasageri s-a rasturnat

Un microbuz cu 12 pasageri s-a rasturnat luni, la iesirea din municipiul Reghin catre Breaza, accidentul nefiind soldat cu victime. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )