Libnet.ro
UNICEF

17:30

ACCIDENT TERIBIL in Botosani. Detalii de ULTIM MOMENT

B1 B1,
ACCIDENT TERIBIL in Botosani. Detalii de ULTIM MOMENT

O femeie a decedat, sambata, din cauza unui accident rutier, care s-a produs pe raza localitatii Burlesti din judetul Botosani, a declarat Maria Carp, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie. continuă pe B1

ALERTA! Seful IPJ Constanta, implicat intr-un ACCIDENT RUTIER! Detalii de ULTIM MOMENT

Constantin Dancu, inspectorul sef al IPJ Constanta, a fost implicat intr-un accident rutier, potrivit a1. ro. Acesta isi conducea motocicleta, in Mangalia, pe cand a intrat in coliziune cu un autoturism condus de.

Un militar american a lesinat la Ziua Marinei Romane, chiar in dreptul lui Klaus Iohannis! Detalii de ultim moment (VIDEO)

Un militar din SUA, care participa la festivitatile de Ziua Marinei Romane de la Constanta, a acuzat o stare de rau, resimtindu-se din cauza caldurii. Tanarului i s-a facut rau, s-a dezechilibrat, iar mai m.

Panica in Germania: Un individ inarmat cu un cutit a ucis cel putin doua persoane! Detalii de ultim moment

Scene de cosmar la Gara centrala din oraselul germanIserlohn! Cel putin doua persoane au fost ucise, sambata, de un individ inarmat cu un cutit. Atacatorul a fost imobilizat si retinut, la scurt tim.

Scandal cu FOCURI DE ARMA in Mamaia! Agresorul a fugit de la locul faptei! Detalii de ultim moment

Un scandal cu focuri de arma a avut loc vienri in zona cluburilor de lux din statiunea Mamaia. Doua persoane ar fi fost implicate in acest scandalizbucnit in parcareaClubului Ego din Mamaia, scrie.

ACCIDENT GRAV in Romania! Doua masini s-au facut praf dupa ce s-au ciocnit! Bilant de ULTIM MOMENT

Un accident grav de circulatie s-a produsmiercuri dimineata, pe centura Lugojului. IMAGINI XXX! IUBITA LUI SPEAK, PE CULMILE EXTAZULUI! TOTI BARBATII AU RAMAS MASCA GALERIE FOTO) Din primele.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )