Libnet.ro
UNICEF

20:45

Aceasta primarie din Romania a majorat impozitele cu 500% pentru mai multe cladiri

Antena3 Antena3,
Aceasta primarie din Romania a majorat impozitele cu 500% pentru mai multe cladiri

Primaria Targoviste a finalizat si cea de-a doua etapa de identificare a cladirilor si terenurilor aflate in stare avansata de degradare, insalubre sau abandonate. Edilul Cristian Stan a precizat ca. continuă pe Antena3

24 IT. Un canal YouTube din Romania a primit butonul de diamant

Primul buton de diamant din Europa centrala si de sud est a fost acordat unui canal din Romania. LooLoo Kids a primit premiul care arata ca tehnologia sterge barierele. O idee dintr-un garaj din Iasi a ajuns acum la.

Imagini incredibile din Romania. Doi porci au fost filmati in timp ce traverseaza o strada intens circulata - VIDEO

Imagini incredibile din Romania pitoreasca: doi porci au fost filmati in timp ce traversau un bulevard din Cluj-Napoca. Imaginile au fost postate pe Facebook si au devenit virale. Soferii au fost nevoiti sa.

Cum va arata industria IT din Romania, in 2019

In ciuda previziunilor care estimeaza o incetinire a cresterii economiei mondiale, in anul care abia a inceput, presiunea exercitata de inovatiile din industria IT si de planurile anuntate de marii jucatori globali, va impune companiilor continuarea.

Virusul GRIPAL se raspandeste in Europa! Zeci de oameni MORTI! Ultimele date din Romania

Virusul gripal se raspandeste cu repeziciune in Europa. in Croatia s-au imosnavit peste 5. 000 de persoane, din care 15 au murit deja. Grecia si Serbia se lupta si ele cu virusul, neexistand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1934 seconds )