Libnet.ro
UNICEF

01:05

IN ACEASTA SAPTAMANA: BT, SIF5 Oltenia si Romgaz, cele mai lichide titluri pe BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
IN ACEASTA SAPTAMANA: BT, SIF5 Oltenia si Romgaz, cele mai lichide titluri pe BVB

Banca Transilvania, SIF Oltenia si Romgaz au fost cele mai lichide titluri in saptamana 10-14 decembrie a. c. pe Bursa de la Bucuresti, unde rulajul total pe segmentul principal a depasit cu 40% valoarea inregistrata in saptamana precedenta, totalizand 267 de milioane de lei, potrivit statisticilor publicate pe BVB. continuă pe Ziarul Bursa

FOTO Bijuteriile marilor orase. Cele mai frumoase zece cladiri construite la sfarsitul secolului al XIX-lea in Romania

Ateneul roman, dar si cele mai reprezentative cladiri ale marilor orase din Romania au fost construite in secolul al XIX-lea si impresioneaza si in prezent prin frumusetea lor.

Dezastru la una dintre cele mai mari multinationale din lume. Concediaza 100.000 de persoane si iese din 13 piete, inclusiv Romania

Compania daneza de curatenie ISS, care este una dintre cele mai mari companii din lume pe acest segment, planuieste sa concedieze circa 100. 000 de persoane adica o cincime din forta globala de munca .

Cele mai neinspirate 25 de parole utilizate pe Internet in 2018: maimuta, Printesa, 123456 sau parola

Siguranta datelor si a banilor ar trebui sa fie prioritara pentru orice utilizator de Internet. Din pacate, realitatea este insa cu totul alta. Si in 2018 cele mai utilizate parole pentru accesarea conturilor pe diferite website-uri sunt unele extrem.

Pierderea virginitatii starneste cele mai multe curiozitati printre adolescentii romani: ce alte intrebari au despre sex

Pierderea virginitatii, pilula de a doua zi sau riscul de aparitie a unei sarcini in lipsa unei metode sigure de protectie sunt cele mai cerute sfaturi ale adolescentilor atunci cand vine vorba de viata sexuala.

VIDEO Cum se repara in batjocura unul dintre cele mai importante poduri din Romania, foarte grav degradat. O sa moara oameni nevinovati

Unul dintre cele mai importante poduri ale Romaniei, care duce inspre Vama Giurgiu, se afla in stare avansata de degradare.

TOP Cele mai nesigure parole folosite n 2018

Lista din acest an cu cele mai nesigure parole are in top termenii obisnuiti, cum ar fi password parola) pe locul al doilea, iar numarul unu ramane - 123456 pentru al cincilea an consecutiv. Totusi, in top si-au facut debutul si noi termeni precum donald.

Ce cadouri prefera sa ofere romanii in perioada Craciunului. Cele mai cautate categorii de produse

Sarbatorile de iarna au intrat in linie dreapta. Parfumurile, hainele, accesoriile pentru sporturile de iarna si cartile sunt la mare cautare in aceasta perioada, iar cifrele pe noiembrie decembrie 2017 arata cresteri la aceste categorii de.

MESAJE DE CRACIUN. Cele mai inspirate MESAJE DE CRACIUN. Ce URARI sa trimiti de sarbatori

Ne aflam in perioada Craciunului, perioada in care romanii trimit cel mai mult MESAJE prin SMS celor apropiati. Sms-ul de Craciun a devenit deja un obicei pentru fiecare: fie in seara de.

Cele mai bantuite locuri din Romania. Paduri, conace si castele unde se vorbeste intens despre fenomene paranormale

Ca peste tot in lume, si in Romania exista mai multe locuri despre care se spune ca sunt bantuite. Legende despre aceste locuri sunt pastrate si transmise de generatii.

FOTO Cum arata cele mai frumoase 20 de targuri de Craciun din Europa. Un oras din Romania s-a clasat la mijlocul topului

Targul de Craciun din capitala Estoniei, Tallinn, a fost votat drept cel mai frumos din Europa in cadrul unei competitii la care au participat 20 de orase. Celebrul targ din Viena s-a clasat abia pe locul 4, in timp ce un oras din Romania s-a situat la jumatatea clasamentului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )