Libnet.ro
UNICEF

18:15

Acer lanseaza cel mai bun monitor, dar costa o avere

Playtech Playtech,
Acer lanseaza cel mai bun monitor, dar costa o avere

Graficienii si persoanele care depind de o acuratete sporita a culorilor afisate pe ecran se pot orienta catre noul Acer ProDesigner BM270 HDR. Acesta ar putea fi cel mai bun monitor, desi pretul e prohibitiv. in cazul in care erai in cautarea unui monitor de top si banii nu sunt o problema, exista foarte multe []. continuă pe Playtech

VIDEO Romania a cucerit trofeul pentru cel mai bun cor barbatesc din lume. Este format din teologi cu voci extraordinare

Corala Armonia, apartinand Arhiepiscopiei Tomisului, este din nou cel mai bun cor barbatesc din lume. Premiul a fost obtinut la Jocurile Mondiale Corale ce se desfasoara la Tshwane 4-14 iulie 2018), in Africa de Sud.

Este momentul lui! Cum sa prepari cel mai bun porumb fiert, in sase pasi simpli

Porumbul fiert este pe placul tuturor, fiind consumat mai ales vara. Cu toate acestea, sunt multi cei care nu stiu cum se fierbe corect porumbul. Ingrediente: Porumb in lapte pentru fiert si sare Mod de .

Numai de bine. Cel mai bun exercitiu pentru abdomen. Cel mai eficient mod de a arde grasimi

Internetul este plin de provocari bazate pe renumitul exercitiu plank, cel care lucreaza foarte bine abdomenul, lombarul, dar si anumite grupe de muschi ale bratelor si picioarelor. Beatrice Olaru va prezinta o .

Legile lui Murphy in viata de zi cu zi. Ce este in neregula cu mancarea care are cel mai bun gust

Va prezentam zece maxime celebre care, dincolo de nota umoristica, isi gasesc pe deplin aplicarea in societatea zilelor noastre.

Corala Armonia, premiata cu aur la World Choir Games pentru cel mai bun cor barbatesc

In perioada 4-14 iulie, Corala ortodoxa barbateasca Armonia participa, pentru a patra oara, la World Choir Games Olimpiada Mondiala a Corurilor), fiind inscrisa la trei sectiuni: Folclor a cappella, Cor barbatesc si Muzica sacra a cappella.

A fost descoperit cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu

Astronomii au reusit sa descopere cel mai stralucitor obiect din Universul timpuriu, de pe vremea cand spatiul avea mai putin de 10% din varsta actuala. Obiectul descoperit de catre astronomi e un quasar, care a existat acum 13 miliarde de ani, pe vremea cand Universul avea doar 7% din vrasta actuala. Un quasar e o [].

Nokia X6: cel mai frumos telefon al finlandezilor iese din China

Nokia X6 este cel mai impresionant telefon al celor de la Nokia. Dupa ce a fost subiectul mai multor zvonuri, s-a lansat in luna mai a acestui an in China. La momentul respectiv, nu era foarte clar daca va mai ajunge si in alte colturi ale lumii. Deja de cativa ani, foarte multi producatori de [].

Tomac (PMP): Daddy-Dragea si-a instalat cel mai slab guvern pe care l-a avut Romania vreodata

Daddy-Dragnea si-a instalat la Palatul Victoria cel mai prost guvern pe care l-a avut Romania vreodata, a declarat presedintele PMP. Eugen Tomac a mai spus ca europenii nu vor intelege de ce romanii au acceptat.

CM 2018 Selectionerul Belgiei, dupa victoria cu Brazilia: Sunt omul cel mai mndru de pe Pamnt

Spaniolul Roberto Martinez, selectionerul Belgiei, si-a exprimat satisfactia pentru victoria echipei sale in fata Braziliei 2-1), vineri, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de fotbal 2018, afirmand ca sunt omul cel mai mandru de pe Pamant.

Business report:Statul, cel mai generos angajator. Salariile s-au dublat n ultimii cinci ani; Afacerea cu care 2 olandezi au dat lovitura n Romnia. 70.000 de euro profit ntr-un an; Bucurestiul, capitala europeana cu a doua cea mai mare scumpire a energie

Puterea de cumparare a scazut pentru a doua luna consecutiv: situatia pe sectoare de activitate. Castigul salarial mediu brut. MApN pluseaza: Solda de trei ori mai mare pentru rezervistii voluntari. Cati bani primesc militarii chiar daca stau acasa. Cei care vor ocupa cele 3. 400 de posturi, dintre care aproximativ 380.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )