Libnet.ro
UNICEF

08:15

Acesta este cel mai lung zbor din lume. Aproximativ 18 ore petrecute in aer

Antena3 Antena3,
Acesta este cel mai lung zbor din lume. Aproximativ 18 ore petrecute in aer

Avionul care a zburat pe ruta Singapore - New York, cel mai lung traseu aerian comercial din lume, a aterizat vineri pe aeroportul Newark, dupa aproape 18 ore petrecute in aer, acesta fiind primul zbor ce marcheaza re. continuă pe Antena3

Cum este o calatorie in cel mai lung zbor din lume si cat te tine la bord

Zburatul cu avionul este o activitate obositoare, insa cel mai lung zbor din lume a venit cu o metoda prin care vrea sa reduca aceasta povara. Cel mai lung zbor din lume va dura 19 ore si.

VIDEO Ce este diferit pentru pasageri n cel mai lung zbor din lume, 19 ore ntre Singapore si New York

Joi decoleaza din Singapore un avion Airbus A350-900 ULR care 19 ore mai tarziu va ajunge la New York, compania Singapore Airlines urmand sa revina pe primul loc in topul celor mai lungi zboruri comerciale. Pentru pasageri parcursul de 16. 700 km nu va fi probabil usor, dar au fost facute o serie de modificari pentru ca asupra celor 174 oameni de la bord efectele negative ale unui zbor atat de lung sa fie minime.

Cel mai lung zbor din lume - S-a ncheiat cu bine prima cursa si avionul a aterizat mai repede cu 35 de minute n SUA

Joi a decolat din Singapore un avion Airbus care stabileste recordul pentru cea mai lunga cursa de linie: 18 ore intre Singapore si Newark, pentru 16. 700 km. Zborul inaugural, cu 175 de persoane la bord a durat mai putin decat era preconizat. Biletele costa de la aproximativ 1. 000 de euro dus-intors daca sunt cumparate cu o luna inainte.

Cum suna cel mai vechi cantec din lume. A fost scris in urma cu aproape 3.500 de ani - VIDEO

Multi se intreaba care este el mai vechi cantec din lume si cand a fost scris. Pentru a raspunde la aceasta intrebare, va trebui sa ne intoarcem in timp cu 3. 500 de ani si sa mergem in Asia, pe taramul.

URAGANUL APOCALIPSEI a lovit Florida: Este cel mai DEVASTATOR din ultimii 100 de ani! (VIDEO)

Autoritatile din Florida au emis un avertisment miercuri, in care au spus ca Michael, o furtuna tropicala de categoria 4 care s-a format in Golful Mexic, ar putea deveni cel mai devastator uragan din ultimii 100.

Melania Trump, cea mai hartuita persoana din lume pe internet. Dezvaluirile Primei Doamne de la Casa Alba

Melania Trump, sotia presedintelui SUA Donald Trump, a declarat ca se considera cea mai hartuita persoana din lume, in mediul online, judecand dupa ce vorbesc oamenii despre mine. Aceasta a.

SIF Oltenia - cel mai bun randament din BET-FI

Marcand un avans de 4,11%, in raport cu moneda europeana, in intervalul 3 - 10 octombrie, actiunile SIF Oltenia SIF5) reprezinta cel mai rentabil emitent din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a scazut cu 0,06%, in perioada mentionata.

Cele mai puternice pasapoarte din lume. Pe ce loc se situeaza Romania

Cel mai nou raport privind puterea pasapoartelor arata ca pe prima pozitie in lume se situeaza pasaportul japonez, cu care se poate intra fara viza in 190 de tari. Pasaportul romanesc se situeaza pe.

inmatricularile de autoturisme din Romania, cea mai mare scadere din Europa

In luna septembrie, inmatricularile de autoturisme in Romania au scaut cu 74% fata de anul trecut. Acesta este cel mai mare declin din Europa, ca urmare a introducerii standardelor WLTP si inmatricularilor.

[P]Fincantieri, cel mai mare angajator din industria constructiilor de nave din Romnia

Vard Braila si Vard Tulcea sunt doua santiere surori ale VARD subsidiara norvegiana a Grupului Fincantieri, unul dintre cei mai mari constructori de nave din lume care, in urma cu ceva ani, a ales Romania pentru planul sau de dezvoltare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2197 seconds )