Libnet.ro
UNICEF

19:00

Achizitii IT netransparente in Sectoarele 1 si 5 din Bucuresti: Primarii PSD se lauda ca au livrat deja tablete catre elevi si profesori, in timp ce doua licitatii sunt inca in desfasurare

Hotnews Hotnews,
 Achizitii IT netransparente in Sectoarele 1 si 5 din Bucuresti: Primarii PSD se lauda ca au livrat deja tablete catre elevi si profesori, in timp ce doua licitatii sunt inca in desfasurare

In timp ce Guvernul a intarziat cu livrarea de tablete pentru scoala online, doi primari PSD, Dan Tudorache si Daniel Florea, au anuntat ca au deja tablete cu internet ce vor fi livrate gratuit catre toti elevii si profesorii din Sectoarele 1 si 5 din Bucuresti la inceput de an scolar. intre timp, multi prescolari si elevi au primit tabletele, dar nu gratuit. Acestea vor costa zeci de milioane de euro, bani publici, si ambii primari tin la secret firmele care vor incasa acesti bani. Mai mult, doua licitatii majore sunt inca in desfasurare si au acelasi obiectiv: tablete cu internet pentru toti elevii si profesorii din Sectorul 1 si 5 din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Business report: Obligatia capitalului social minim va disparea pentru SRL-uri. Cat costa reclamele platite din bani publici pentru primarii PSD. Primul client care a scapat de popriri pe noua forma a legii darii in plata. Scandalul anului

Obligatia capitalului social minim o sa dispara pentru SRL-uri * Cat costa reclamele pentru primarii PSD platite din bani publici? * Primul client care a scapat de popriri de aproximativ 45. 000 de euro pe noua forma a legii darii in plata * Scandalul anului: Cum au spalat cele mai mari banci din lume 2 trilioane de dolari De unde proveneau banii si pentru cine erau spalati * Cu cine ne batem pe banii investitorilor * James Kirchick: Ne indreptam spre o America de tip Weimar * Adrian Codirlasu: OUG 114 ne-a ajutat, paradoxal, sa devenim piata emergenta * BNR: Marirea cu 40 la suta a punctului de pensie va creste deficitul bugetar la peste 11 la suta.

Podul Ciurel tot ce trebuie sa stii ca sofer despre noul pasaj din Bucuresti

Podul Ciurel, care deja mai este numit si podul spre nicaieri, a fost inaugurat in urma cu o saptamana. in anul 2010 au inceput lucrarile la Podul Ciurel. Acestea trebuiau finalizate in anul 2014, dar inaugurarea a intarziat 6 ani de zile. Noul pasaj din Bucuresti: Podul Ciurel informatii pentru soferi Sambata trecuta, primarul .

Istoria Pasajului Ciurel. Cel mai controversat proiect al momentului din Bucuresti

Cel mai important proiect de infrastructura din ultimii 30 de ani din Capitala, asa cum l-a numit Gabriela Firea, a fost inaugurat pe 19 septembrie 2020, la ora 07:00. Putini bucuresteni stiu, insa, care este istoria Pasajului Ciurel din Capitala. Istoria Pasajului Ciurel incepe in 2006 in anul 2006, Pasajul Ciurel aparea, pentru prima oara, .

Pasajul Ciurel din Bucuresti, cea mai inutila investitie: cum s-a blocat complet la cateva zile de la inaugurare

Pasajul Ciurel din Bucuresti a fost inaugurat cu mare fast de primarul in functie al Capitalei, Gabriela Firea. A fost un moment care a picat numai bine inainte de alegerile locale, in plina.

Un barbat mascat a violat doua femei din Bucuresti dupa ce a intrat pe geamul apartamentelor

Un barbat mascat a violat si talharit o tanara din Bucuresti. Ulterior, o alta femeie a reclamat faptul ca a fost talharita de un barbat inarmat cu un cutit. in ambele cazuri, agresorul a patruns pe geamul apartamentelor in care se aflau victimele sale.

Mai multe zone din Bucuresti si Giurgiu raman fara curent luni

Mai multe zone din Bucuresti si din judetele Ilfov si Giurgiu vor ramane luni fara energie electrica in anumite intervale orare, informeaza E-Distributie Muntenia, intr-un comunicat de presa citat de Agerpres.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

in 146 de scoli din Bucuresti continua normal cursurile pentru ca nu au sectii de votare in interior

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti a anuntat ca 146 de scoli din Capitala nu vor gazdui .

Elevii scolilor din Bucuresti unde se vor amenaja sectii de votare vor face 4 zile de cursuri online

Elevii din scolile din Capitala, unde vor fi amenajate sectii de votare pentru desfasurarea alegerilor locale, vor face cursurile online in zilele de joi, vineri, luni si marti, a anuntat inspectorul general adjunct al Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Marina Manea, conform Digi24.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )