Libnet.ro
UNICEF

00:07

Acordarea premiului Oscar pentru cel mai popular film se va amana

Playtech Playtech,
Acordarea premiului Oscar pentru cel mai popular film se va amana

In august, Academia Americana de Film anunta o noua categorie de premii - mai exact, cel mai bun film popular, care ar fi oferit o sansa filmelor de tip blockbuster sa castige si la alte. continuă pe Playtech

Cel mai de succes film din istorie nu este nici Avengers, nici Star Wars

Succesul unui film poate fi masurat in mai multe feluri, insa, de cele mai multe ori, incasarile decid daca un film a fost un succes sau nu. Avengers: Infinity War a avut o evolutie.

Care este secretul unei casnicii de peste 80 de ani. Ce a declarat cel mai batran cuplu din lume

Care este secretul unei casnicii de opeste 80 de ani. Ce a spus cel mai batran cuplu din lume Un cuplu din Japonia a batut recordul mondial pentru cea mai lunga casnicie, trecand.

Cel mai trist gadget cu sigla Polaroid e un laptop

Unele dintre cele mai importante branduri din ultimele decenii sunt abuzate de chinezii prin atasarea lor pe o varietate foarte mare de gadgeturi. Cel mai recent exemplu este un laptop Polaroid. Polaroid si Kodak sunt doar doua exemple de companii care au dat tonul in materie de instrumente fotografice, pentru a da faliment in ultimul [].

Indicele Robor la trei luni a coborat la 3,12%, cel mai mic nivel din iunie

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a continuat sa scada, pana la 3,12%,cel mai mic nivel din 22 iunie pana in prezent,.

Borsec, cel mai puternic brand romanesc

Borsec este, din nou, cel mai puternic brand autohton, potrivit Topului 100 al celor mai puternice branduri romanesti, lansat de Biz si compania de cercetare Unlock Research. Borsec este liderul brandurilor romanest.

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput sa produca electricitate

Cel mai mare parc eolian offshore de pe planeta a inceput, ieri, sa produca energie electrica in apropiere de coasta de nord-vest a Marii Britanii, a anuntat compania daneza Orsted, informeaza CNBC, conform Agerpres.

Cel mai mare fake-news al zilei, devoalat la Antena 3. Nu va lasati manipulati!

Andreea Sava a devoalat, joi, la Editie speciala, cel mai mare fake-news al zilei, o stire care o avea ca subiect pe Viorica Dancila. Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in.

Japonia - Taifunul Jebi, cel mai puternic din ultimii 25 de ani

Taifunul Jebi care a lovit ieri vestul Japoniei, cel mai puternic din ultimii 25 de ani, a ucis 10 oameni, a lasat 2 milioane de gospodarii fara curent electric si a cauzat anularea a aproximativ 800 de zboruri.

Romania - cel mai mare declin din UE la preturile produselor industriale

Preturile produselor industriale au inregistrat un avans de 0,3% in Uniunea Europeana si unul de 0,4% in zona euro, in timp ce in Romania acestea au scazut cu 0,4%, in iulie comparativ cu iunie, inregistrandu-se, astfel, cel mai mare declin inregistrat in randul statelor membre, arata datele publicate, ieri, de Eurostat si preluate de Agerpres.

Japonia, LOVITA de cel mai puternic TAIFUN din ultimi 25 de ani: IMAGINI INCREDIBILE ale urgiei cu 220 km/h (FOTO, VIDEO)

Japonia a fost lovita de cel mai puternic taifun din ultimi 25 de ani . Autoritatile nipone au anuntat ca Jebi, cel de-al 21-lea ciclon format sezonul acesta in Asia, a lovit in plin arhipeleagul japonez,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )