Libnet.ro
UNICEF

13:45

webPR PG isi uneste fortele cu Penny Market pentru a transforma o sala de clasa in a doua casa

Hotnews Hotnews,
 webPR PG isi uneste fortele cu Penny Market pentru a transforma o sala de clasa in a doua casa

PG, compania care are in portofoliu marci precum Ariel, Pampers, Gillette si Fairy, in parteneriat cu Penny Market, a transformat a doua sala de clasa intr-un spatiu complet nou. Cu implicarea arhitectului Omid Ghannadi, locul a fost complet renovat si redecorat pentru a primi copiii aflati la prima lor experienta cu scoala primara intr-o sala de clasa care sa-i faca sa se simta ca acasa. continuă pe Hotnews

PG isi uneste fortele cu Penny Marketpentru a transforma o sala de clasa in a doua casa

PG, compania care are in portofoliu marci precum Ariel, Pampers, Gillette si Fairy, in parteneriat cu Penny Market, a transformat a doua sala de clasa intr-un spatiu complet nou. Cu implicarea arhitectului Omid Ghannadi, locul a fost complet renovat si redecorat pentru a primi copiii aflati la prima lor experienta cu scoala primara intr-o sala de clasa care sa-i faca sa se simta ca acasa.

PG isi uneste fortele cu Penny Market pentru a transforma o sala de clasa in a doua casa (FOTO)

PG, compania care are in portofoliu marci precum Ariel, Pampers, Gillette si Fairy, in parteneriat cu Penny Market, a transformat a doua sala de clasa intr-un spatiu complet nou. Cu implicarea arhitectului.

Republica Moldova isi recheama ambasadorul din SUA pentru consultari. Care ar fi motivul real (FOTO)

Guvernul condus de Maia Sanda l-a rechemat pe ambasadorul Republicii Moldova din Statele Unite pentru consultari, se arataintr-o postare de pe Facebook, de miercuri, a blocului electoral ACUM, condusde.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )