Libnet.ro
UNICEF

18:45

Actori independenti neplatiti de Primaria Capitalei de trei luni

Adevărul Adevărul,
Actori independenti neplatiti de Primaria Capitalei de trei luni

Actori independenti, care lucreaza in regim de colaborare la teatre din Capitala, nu si-au primit onorariile de trei luni. Motivul ar fi intarzierea adoptarii bugetului, dar si faptul ca Primaria nu a colectat suficienti bani din taxe si impozite pentru cele 14 teatre administrate. Actori indignati indeamna la solidarizare si protest. continuă pe Adevărul

Primaria Capitalei incepe lucrarile de consolidare a Podului Grant. Pe strada Fabrica de Glucoza se instituie sens unic

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti, incepe de luni lucrarile de reabilitare si consolidare a Podului Grant. Valoarea investitiei se ridica la circa 52,2 milioane lei, iar lucrarile trebuie sa fie gata in 2 ani, potrivit indicatorilor tehnico-economici aprobati de Consiliul General.

Primaria Capitalei vrea sa dea din bugetul pe anul 2019 circa 53 milioane de lei pentru biserici si circa 7 milioane lei pentru statui

Primaria Capitalei vrea sa dea din bugetul pe anul 2019 circa 53 milioane de lei pentru biserici, potrivit proiectului de buget pus in dezbatere publica. Din aceasta suma, 10 milioane de lei vor merge la Catedrala Mantuirii Neamului, iar restul la alte 101 de biserici. Fiecare lacas de cult va primi sume cuprinse intre 8. 800 si 1 milion lei. Pentru statui, anul acesta Primaria capitalei vrea sa aloce circa 7 milioane lei, din care circa 2 milioane lei pentru statuia Regelui Ferdinand si circa 4 milioane lei pentru refacerea monumentului lui IC Bratianu.

FOTOGALERIE Cum s-ar putea schimba Calea Victoriei in urmatorii ani - proiectele imobiliare aprobate de Primaria Capitalei si propunerile investitorilor

Calea Victoriei, cea mai cunoscuta artera din Bucuresti, s-ar putea schimba dramatic in urmatorii ani. Primaria Capitalei a aprobat mai multe proiecte imobiliare importante in aceasta zona, iar altele sunt in procedura de avizare. La inceputul anului 2019, Consiliul General a aprobat extinderea Hotelului Athenee Palace cu un corp nou de 5 etaje, iar in 2018 a primit unda verde ridicarea unui bloc de 4 etaje si a unei noi aule in Parcul Academiei Romane. in 2016, s-au aprobat construirea unei parcari subterane la Sala Palatului si reamenajarea parcului. Un proiect controversat care asteapta aprobare este construirea unui bloc cu 5 etaje langa Casa cu cariatide de pe Calea Victoriei. Mall-ul de la Palatul Stirbei si blocul cu 4 etaje din Piata Revolutiei nu au fost aprobate de Consiliul General si au ramas in stand-by din 2015.

Adevarul despre Primaria Capitalei. De ce are institutia 45.000 de angajati, mai mult decat UE

Sorin Ionita, presedintele ExpertForum, a anuntat, intr-o postare recenta pe contul personal de Facebook, ca Primaria Capitalei are 45. 000 de angajati, cu 2. 000 mai mult decat are Uniunea Europeana. in acest numar ar fi inclusi functionari, angajatii din regiile si companiile subordonate si alti bugetari. Nu candidez, dar va propun eu o tema de dezbatere [] .

DEZBATERE PUBLICA Primaria Capitalei are in 2019 un buget estimat de 6,7 miliarde lei. Ce proiecte de infrastructura primesc finantare

Primaria Capitalei are in 2019 un buget estimat de 6,7 miliarde lei circa 1,4 miliarde euro), potrivit documentului pus in dezbatere publica pe site-ul institutiei. Pentru infrastructura si marile proiecte de investitii s-au alocat circa 370 de milioane de euro. Principalele lucrari de infrastructura care primesc bani in 2019 sunt: largirea strazii Fabrica de Glucoza, Pasajul Ciurel, Pasajul Nicolae Grigorescu si strapungerea in continuarea pasajului, parcarea parkride de la capatul Sos. Pantelimon.

Anuntul facut de Primaria Capitalei: incep lucrarile de reabilitare la Podul Grant. Cum va fi afectat traficul

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti, incepe lucrarile de reabilitare si consolidare a Podului Grant, dupa mai bine de 12 ani de la ultimele reparatii. Pasajul.

Primaria Capitalei incepe lucrarile la Podul Grant

Primaria Capitalei, prin Compania Municipala Strazi, Poduri si Pasaje Bucuresti, incepe lucrarile de reabilitare si consolidare a Podului Grant, dupa mai bine de 12 ani de la ultimele reparatii. Pasajul supratraverseaza liniile de cale ferata si face legatura intre Bd. Ion Mihalache si Calea Giulesti.

Anunt OFICIAL despre eco-voucherele acordate de Primaria Capitalei in schimbul autovehiculelor uzate

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va semna in curand contractul cu operatorul economic care a castigat licitatia pentru tiparirea eco-voucherelor aferente Programului de stimulare a eliminarii din.

Primaria Capitalei anunta ca urmeaza sa semneze contractul pentru tiparirea eco-voucherelor pentru masini

Primaria Municipiului Bucuresti anunta ca va semna in curand contractul cu operatorul economic care a castigat licitatia privind tiparirea eco-voucherelor aferente Programului de stimulare a eliminarii din traficul bucurestean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, contratul aflandu-se pe circuitul de avizare al institutiei.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,38%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,38%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2258 seconds )