Libnet.ro
UNICEF

14:30

Actorul indian Salman Khan a fost eliberat pe cautiune

Adevărul Adevărul,
Actorul indian Salman Khan a fost eliberat pe cautiune

Un judecator indian a autorizat, sambata, eliberarea pe cautiune a starului de la Bollywood Salman Khan, condamnat joi la cinci ani de inchisoare pentru ca a ucis ilegal animale protejate prin lege in urma cu 20 de ani, potrivit unuia dintre avocatii sai, citati de AFP. continuă pe Adevărul

Superstarul bollywoodian Salman Khan risca pana la 6 ani de inchisoare: care este acuzatia

Actorul indian Salman Khan 52 de ani) a fost gasit vinovat pentru braconaj, joi, potrivit unui procuror. Actorul risca pana la 6 ani de inchisoare, scrie AFP. com.

Iulia Vantur rasufla usurata! Salman Khan a scapat din puscarie. Ce cautiune a platit actorul

Starul indian Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce, in 1998, ar fi omorat doua antilope cu coarne spiralate dintr-o rasa rara, protejate de lege. Starul ar fi.

Salman Khan a fost condamnat la cinci ani de inchisoare dupa ce a omorat doua antilope rare

O veste bomba vine de la Bollywood! Salman Khan a fost condamnat pentru braconaj la cinci ani de inchisoare de o instanta din India. Decizia, insa, nu este definitiva. Salman Khan poate face apel in instan?.

Salman Khan a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru braconaj

Superstarul de la Bollywood Salman Khan a primit o sentinta de 5 ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce a omorat doua antilope rare, protejate de lege, in statul Rajasthan, in timp ce filma pentru un.

VIDEO Carles Puigdemont a fost eliberat pe cautiune

Procuratura germana a dispus vineri eliberarea imediata a fostului presedinte catalan separatist Carles Puigdemont, in urma platii unei cautiuni in valoare de 75. 000 de euro, relateaza The Asociated Press.

Ce facea Iulia Vantur, in timp ce Salman Khan era bagat la puscarie

Starul indian Salma Khan a fost ridicat de politie si incatusat. El a fost condamnat la cinci ani de inchisoare pentru braconaj, dupa ce, in 1998, ar fi omorat doua antilope cu coarne spiralate dintr-o rasa ra.

Salman Khan, condamnat la 5 ani de inchisoare

O instanta din India l-a condamnat pe superstarul Bollywoodian la 5 ani de inchisoare, pentru braconaj. Actorul, in varsta de 52 de ani, a fost gasit vinovat de incalcarea legilor privind viata salbatica, prin uciderea unei antilope, dintr-o specie aflata pe cale de disparitie.

Carles Puigdemont a fost eliberat din inchisoare pe cautiune

Carles Puigdemont a fost eliberat din inchisoare pe cautiune, vineri, de autoritatile germane. inainte de a fi eliberat, fostul lider separatist catalan a postat un mesaj pe Twitter din inchisoarea germana pe.

Fostul lider separatist catalan Carles Puigdemont a fost eliberat pe cautiune in Germania

Un tribunal din Germania a respins acuzatiile de rebeliune ca motiv pentru a-l extrada pe fostul l.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )