Libnet.ro
UNICEF

17:00

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au CONFIRMAT relatia!

B1 B1,
Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt OFICIAL iMPREUNA! Da, aceasta e BOMBA MONDENA a anului: Cei doi au CONFIRMAT relatia!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii, publicand o imagine in care apare alaturi de colega sa de platou, cantareata Delia Matache, alaturi de o descriere emotionanta. continuă pe B1

Informatii SOCANTE au iesit la iveala, iN PREMIERA: Stefan Banica Jr. si Mihai Bendeac au RECUNOSCUT totul...

Actorul Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult sa devina tata. in maximum trei ani fac copii! Evident, as fi un tata hiperprotectiv!, a marturisit el.

Medicii confirma: BOALA de care sufera MIHAI BENDEAC e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac amarturist ca se confrunta cu depresia, dar actoria l-a ajutat sa faca fata acestei boli. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie importanta, aceea de a renunta la religia or.

Gata, s-a aflat totul: RELATIA dintre MIHAI BENDEAC si castigatoarea X-Factor, BELLA SANTIAGO, a iesit la iveala!

Bella Santiago a fost sustinuta de Mihai Bendeac in competitia pentru marele premiu X-Factor, pe care, de altfel, l-a si castigat. Bendeac a postat o fotografie pe contul sau de socializare, in care apare sa.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2133 seconds )