Libnet.ro
UNICEF

01:05

Actorul Paul Mescal apare in cel mai nou videoclip The Rolling Stones VIDEO

Adevărul Adevărul,
Actorul Paul Mescal apare in cel mai nou videoclip The Rolling Stones VIDEO

Actorul irlandez Paul Mescal, cunoscut pentru rolul din Normal People, este protagonistul celui mai nou videoclip The Rolling Stones, Scarlet, lansat joi seara. continuă pe Adevărul

Ce banca ofera cel mai bun curs de schimb valutar. Cat te costa plata pe internet sau prin mobile banking

Bancile romanesti sunt guvernate de miscarea banilor si, in general, de creditele date catre cetateni. De cele mai multe ori, cand vine vorba de cumpararea de valuta romanii cauta cel mai bun curs valutare, cu cele mai mici comisioane. in cele ce urmeaza incercam sa va oferim cele mai bune optiuni in acest sens. Cel .

Cel mai gustos si mai cremos guacamole. Reteta lui Adrian Hadean

Celebrul bucatar Adrian Hadean ne invata cum sa facem cel mai gustos si mai cremos guacamole! Reteta este una simplu de facut, cu ingrediente putine, dar rezultatul este unul spectaculos. Iata care sunt ingredientele pentru cel mai gustos guacamole Adultii vor adora reteta de guacamole, copiii se vor indragosti la prima gustare, asa ca trebuie .

Cel mai bun sirop de menta. Reteta simpla si naturala, pas cu pas

O varianta care ar putea inlocui cu succes sucurile pe timp de vara este cea a siropului de menta. Siropul de menta este usor de preparat si este un deliciu ce poate fi servit pe timp de vara, dar si iarna. in plus, este foarte sanatos. Acesta este cel mai bun sirop de menta. Cum .

CORONAVIRUS |Emilian Imbri: Asta e cel mai cumplit, sa spui: aici nu mai are rost. Nu am fost inca in situatia asta

Emilian Imbri, managerul Institutului Victor Babes din Bucuresti, a declarat, in contextul pandemiei de coronavirus, ca este vremea dictaturii medicale, iar cel mai cumplit in aceasta situatie este sa spui.

Veste uriasa pentru toti romanii cu credite la banca. Cel mai mic ROBOR din ultimii 2 ani

Astazi, indicele ROBOR la trei luni a scazut la 2,04%, de la 2,05%, si a atins cea mai mica valoare din martie 2018 si pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. in functie de acest indice sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei. Ce decizie au luat specialistii BNR, aflati .

Florin Salam a primit cel mai asteptat raspuns. Doctorii de la Matei Bals, mesaj devastator

Florin Salam si familia sa nu mai au liniste de cand fratele artistului a ajuns in spital, unde este internat de aproape doua saptamani. Astazi, medicii i-au dat o veste trista cantaretului de manele. Ce se intampla acum cu Nelu, aflati in paragrafele urmatoare. Veste de ultima ora despre fratele lui Florin Salam Dupa acuzatiile .

Violeta Alexandru: PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei. Resurse a avut, dar si-a batut joc de banii publici (VIDEO)

PSD a adus in faliment Bucurestiul, cel mai bogat oras al Romaniei, a declarat Violeta Alexandru, presedinta PNL Bucuresti, la lansarea campaniei de strangere a semnaturilor necesare pentru candidatura lui.

Coronavirus: Peste 1.000 de infectii in Germania, cel mai mare numar din ultimele trei luni Testarea obligatorie a celor care sosesc din zonele de risc incepe sambata

Germania a inregistrat joi cel mai mare numar de cazuri noi de infectii zilnice cu coronavirus in ultimele trei luni, potrivit Institutului Robert Koch, ministrul sanatatii german anuntand ca testarea obligatorie a calatorilor sositi din zone de risc va incepe de sambata, relateaza dpa si Agerpres.

7 luni fara Euthyrox, cel mai cautat medicament din Romania. Cosmarul celor 500 de mii de pacienti ignorati de Ministerul Sanatatii

A trecut mai bine de o jumatate de an de cand Euthyrox, un medicament vital pentru 500 de mii de pacienti romani cu afectiuni tiroidiene, care costa doar 10 lei cutia, este greu sau imposibil de gasit in farmacii. in plina pandemie de coronavirus, Euthyrox a reusit performanta sa devina cel mai cautat medicament din Romania. in timp ce pacientii si rudele lor cauta in continuare solutii disperate pe cont propriu, ajungand sa cumpere medicamentul de pe piata neagra chiar si la pret de 10 ori mai mare, potrivit asociatiilor de pacienti, autoritatile par sa nu aiba inca nicio solutie.

Pretul petrolului Brent a atins ieri cel mai ridicat nivel de la inceputul lunii martie

Contractele futures pentru petrolul Brent au incheiat tranzactiile de marti la cel mai ridicat nivel atins de la inceputul lunii martie, sustinute de sperantele ca politicienii fac progrese in negocierile referitoare la noul pachet de masuri de stimulare a economiei americane si cele privind limitarea raspandirii noului coronavirus.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )