Libnet.ro
UNICEF

18 Apr.

Acuzat de viol, Cristiano Ronaldo a primit citatia de a se prezenta in fata unui tribunal din Las Vegas

Hotnews Hotnews,
 Acuzat de viol, Cristiano Ronaldo a primit citatia de a se prezenta in fata unui tribunal din Las Vegas

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, acuzat de viol in SUA, a primit citatia de a se prezenta la tribunal, conform documentelor depuse, vineri, de avocatii sai la un tribunal federal din Nevada, relateaza AFP. continuă pe Hotnews

Cristiano Ronaldo trebuie sa se prezinte la un tribunal din SUA! Marele fotbalist portughez este acuzat ca ar fi violat-o pe Kathryn Mayorga (VIDEO)

Cristiano Ronaldo, care este acuzat de viol in SUA, a primit personal o citatie pentru a se prezenta in fata unei instante americane, potrivit unor documente depuse vineri de avocatii sai la un tribunal federal di.

La ce varsta ajunge un fotbalist profesionist la 100 de goluri! Topul in care Cristiano Ronaldo este abia pe locul al treilea... (VIDEO)

Kyllian Mbappe a atins borna de 100 de goluri marcate in fotbalul profesionist la 20 de ani si cinci luni, depasindu-i de departe in aceasta ierarhie pe Lionel Messi si Cristiano Ronaldo, care au cate cinci.

Digisport: Sergio Ramos nu l-a invitat la nunta pe Cristiano Ronaldo! Motivul deciziei capitanului de la Real Madrid

Sergio Ramos 33 de ani), capitanul celor de la Real Madrid, se va casatori pe 15 iunie cu Pilar Rubio, iar evenimentul va avea loc la Sevilla. Sergio Ramos si Pilar Rubio, care este cu 8 ani mai mare decat capitanul Realului, vor avea parte de invitati de lux. Fosti colegi ai spaniolului vor fi prezenti la nunta, dar Cristiano Ronaldo nu a fost invitat!.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2409 seconds )