Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ce acuzatii i se aduc lui Liviu Dragnea in dosarul vizitei in SUA si ce pedeapsa risca daca va fi gasit vinovat in instanta

B1 B1,
Ce acuzatii i se aduc lui Liviu Dragnea in dosarul vizitei in SUA si ce pedeapsa risca daca va fi gasit vinovat in instanta

Liviu Dragnea, aflat la inchisoare in prezent pentru condamnarea din dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, este protagonistul unui nou dosar. De aceasta data, fostul presedinte al PSD este urmarit. continuă pe B1

Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA in dosarul vizitei in SUA la instalarea lui Donald Trump

Directia Nationala Anticoruptie a anuntat joi seara inceperea urmaririi penale a fostului lider PSD Liviu Dragnea, pentru trafic de influenta si folosirea influentei in scopul obtinerii de foloase necuvenite, in dosarul vizitei pe care a facut-o in Statele Unite in 2017, la ceremoniile de instalare a lui Donald Trump la casa Alba. in prezent, Liviu Dragnea este incarcerat la penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani si jumatate de inchisoare. in acelasi dosar este urmarit penal si consulul general al Romaniei la Bonn, Gheorghe Dimitrescu, fost consilier al lui Florin Iordache.

Liviu Dragnea, citat la DNA pentru dosarul vizitei in SUA la Donald Trump

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat azi la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017.

Liviu Dragnea, chemat din inchisoare la DNA. Fostul lider PSD va fi audiat in dosarul vizitei in SUA, la ceremonia de investire a lui Donald Trump

Liviu Dragnea nu scapa de suspiciunile procurorilor. Fostul presedinte al PSD a fost citat in cursul zilei de joi, 14 ianuarie, pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta. Update.

Dragnea a fost pus sub urmarire penala de DNA, pentru trafic de influenta, in dosarul vizitei in SUA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) l-a pus joi sub urmarire penala pe fostul lider PSD Liviu Dragnea, in prezent incarcerat la penitenciarul Rahova, pentru trafic de influenta in dosarul vizitei in SUA la inaugurarea presedintelui Trump, relateaza G4media.

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a da explicatii in legatura cu intalnirea pe bani cu Donald Trump din 2017

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a fost citat, joi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta in dosarul vizitei din SUA la inaugurarea presedintelui Donald Trump din ianuarie 2017. Atunci,PSD 100. 000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja lui Liviu Dragnea cat mai curand posibil intalniri la varful administratiei americane. Cina cu Trump i-ar fi costat pe cei doi PSD-isti intre 500. 000 si 1 milion de dolari.

Liviu Dragnea, pus oficial sub urmarire penala in dosarul privind vizita sa in SUA la investirea lui Donald Trump: Ce acuzatii ii aduc procurorii DNA

Liviu Dragnea a fost pus, joi, sub urmarire penala de procurorii DNA pentru trafic de influenta si folosirea influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite in dosarul referitor la vizita acestuia in Statele.

Cum arata Liviu Dragnea dupa aproape doi ani de inchisoare

Fostul presedinte PSD, Liviu Dragnea, a mai primit o lovitura dura de la DNA si a ajuns joi in fata procurorilor, in dosarul vizitei din SUA.

Liviu Dragnea, chemat la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru intalnirea cu Donald Trump

Liviu Dragnea va fi adus, astazi, la DNA pentru a fi pus sub acuzare in dosarul vizitei din SUA, atunci cand fostul lider al PSD s-a intalnit cu Donald Trump.

Liviu Dragnea a scapat de dosarul Brazilia. Presupusele fapte ale fostului sef al PSD s-ar fi prescris

Veste buna pentru Liviu Dragnea. DNA a clasat la inceputul anului dosarul Brazilia. Pentru o parte dintre acuzatii nu ar fi existat suficiente probe, iar alte presupuse fapte s-ar fi prescris, informeaza.

Fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, urmarit penal de DNA in dosarul legat de vizita facuta in SUA in 2017

Fostul presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor Liviu Dragnea este urmarit penal de Directia Nationala Anticoruptie, pentru trafic de influenta si folosire a influentei pentru obtinerea de foloase necuvenite, in dosarul legat de vizita in SUA din 2017.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )