Libnet.ro
UNICEF

18:00

Acuzatii de la cel mai inalt nivel din Statele Unite: Rusia a intervenit in alegerile din Republica Moldova

B1 B1,
Acuzatii de la cel mai inalt nivel din Statele Unite: Rusia a intervenit in alegerile din Republica Moldova

Paul Ryan, presedintele Camerei Reprezentantilor din Congresul american, il critica pe presedintele Donald Trump pentru ca in timpul summitului cu Vladimir Putin a afirmat ca nu crede ca Rusia a fost implicata. continuă pe B1

O facatura la cel mai inalt nivel

Media internationala se straduie din rasputeri sa ne faca prizonierii iluziei ca ceva de importanta globala se intimpla zilele acestea: Marea intilnire Putin-Trump. Epocala, piramidala, decisiva. ce mai. supercalifragilisticexpialidocious. in realitate, o simpla facatura. e adevarat, cu dichis.

Indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a stagnat la 3,35% pentru a patra zi consecutiv, dar indicele Robor la sase luni a crescut la 3,48%, cel mai mare nivel din martie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Piata auto 2018: pariu pe 120.000 de unitati, dupa cel mai bun semestru din ultimii 9 ani

Piata auto a atins cel mai bun nivel din ultimii noua ani, vanzarile de masini noi au crescut cu 33%, la peste 60. 000 de vehicule in prima jumatate a anului 2018, conform unei analize Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de.

DEZASTRU in cinematografie: Cel mai scump film din istoria CHINEI, retras din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, Asura, cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile. Pelicula a obtinut incasari de doar 48,7 milioane de yuani 6,2.

Esec rasunator pentru cel mai scump film din istoria cinematografului chinez / Pelicula a fost retrasa din sali dupa trei zile

Cel mai scump film din istoria cinematografului chinez, o mega-productie cu un buget de 112 milioane de dolari, a fost retras din sali dupa doar trei zile, din cauza unui box-office si unor critici catastrofale, scrie AFP.

Declin DRAMATIC in invatamantul romanesc! Romania cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica (FOTO)

Orasul Cluj-Napoca a fost de curand gazda Olimpiadei Internationale de Matematica. Ca multe alte domenii, si invatamantul romanesc este in declin. Elevii romani au obtiunut cel mai slab rezultat din.

Declin DRAMATIC in invatamantul romanesc! Romania, cel mai slab rezultat din istorie la Olimpiada de Matematica (FOTO)

Orasul Cluj-Napoca a fost de curand gazda Olimpiadei Internationale de Matematica. Ca multe alte domenii, si invatamantul romanesc este in declin. Elevii romani au obtiunut cel mai slab rezultat din.

Ponta, despre Fondul Suveran:Curtea Constitutionala a oprit cel mai mare jaf din Romnia de dupa 1989

Curtea Constituttionala a oprit cel mai mare jaf de dupa 1989, afirma Victor Ponta dupa ce judecatorii CCR au respins, miercuri, infiintarea Fondului Suveran de Dezvoltare si Investitii.

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din istoria moderna

Jeff Bezos, fondatorul si directorul general al gigantului american de e-commerce Amazon. com Inc. a devenit in mod oficial cel mai bogat om din istoria moderna, cu o avere de 150 de miliarde de dolari, in termeni ajustati la inflatie, conform indicelui Bloomberg Billionaires.

ONG din Statele Unite: Schweighofer continua sa prelucreze lemn din parcurile nationale romnesti / Compania neaga acuzatiile

Holzindustrie Schweighofer continua sa achizitioneze lemn care provine din mai multe parcuri nationale de pe teritoriul Romaniei, desi compania s-a angajat in mod public sa nu faca acest lucru, a declarat, marti, David Gehl, coordonator pentru Eurasia in cadrul ONG-ului american de mediu Environmental Investigation Agency EIA), scrie Agerpres.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.236 seconds )