Libnet.ro
UNICEF

22:15

Aderarea Romaniei la zona euro este impusa de logica economica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Aderarea Romaniei la zona euro este impusa de logica economica

Discursul anual al lui Jean Claude Juncker, presedintele Comisiei Europene, pe care l-am ascultat la Strasbourg, a fost incarcat de optimism, de propuneri variate, unele surprinzatoare, ne-a declarat deputatul european Iuliu Winkler UDMR, PPE). continuă pe Ziarul Bursa

Comisarul UE pentru Imigratie, Afaceri Interne si Cetatenie pledeaza pentru aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen

Comisarul UE pentru Imigratie, Afaceri Interne si Cetatenie, Dimitris Avramopoulos a declarat ca a venit momentul ca Romania si Bulgaria sa devina membre ale spatiului Schengen si ca zona de libera.

OCDE nu a luat nicio decizie privind aderarea Romaniei. MAE anuntase, luni, ca Ungaria va sustine candidatura Romaniei la acest for

Ungaria va sustine candidatura Romaniei la OCDE, a informat Ministerul Afacerilor Externe, in urma unei discutii intre Teodor Melescanu si omologul sau Peter Szijjarto.

Strict economic vorbind, Romania - pregatita sa intre in zona euro

Reporter: Care credeti ca este viitorul blocului european? Catalin Ivan:La ora actuala, Europa se afla intr-o puternica criza de identitate. inca inainte de valul de refugiati si imigranti, Uniunea Europeana a inceput sa isi piarda din sustinerea pe care o avea in randul cetatenilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )