Libnet.ro
UNICEF

23:15

Adevaratul motivul pentru care Meghan Markle nu se suporta cu Kate Middleton. Ce s-a petrecut inainte de nunta

B1 B1,
Adevaratul motivul pentru care Meghan Markle nu se suporta cu Kate Middleton. Ce s-a petrecut inainte de nunta

De-a lungul timpului, cananlele de media au tot scris despre faptul caMeghanMarkle siKate Middleton nusesuportadeloc. Se pare ca Ducesa de Cambridge a fost inca de la inceput. continuă pe B1

Mediastandard.ro: Exista o teorie a conspiratiei privind motivul pentru care Romania nu este in spatiul Schengen

Pe masura ce continentul european incepe sa revina la un ritm apropiat de normalitate, Parlamentul European atrage atentia ca este necesara o schimbare in Schengen, pentru protejarea principiilor europene, printre care se numara si integrarea Romaniei in spatiul fara margini al UE. Eurodeputatii au aprobat inca din 2011 sa adere la spatiul Schengen, insa fara rezultate concrete. Cu toate ca tara noastra a trecut de toate etapele tehnice, pentru finalizarea procesului de integrare este necesar votul unanim al Comisiei Europene.

ADVERTORIAL 3 motive pentru care sa apelati la o firma de servicii funerare sector 1

Decesul unei persoane din familie poate fi un eveniment marcant pentru multi oameni! Cu totii vom trece insa prin astfel de momente si trebuie sa fim pregatiti pentru ele. Realizarea ceremoniei de inmormantare necesita timp si cunostinte specifice! Iar daca va aflati deja in situatia in care trebuie sa va ocupati de organizarea completa a acesteia, probabil n-aveti deloc dispozitia necesara. Totusi, puteti apela la o firma de servicii funerare sector 1. Aflati cele trei motive pentru care sa o faceti!.

Motivul pentru care in parcurile unui oras din Romaniavor fi expuse permanent rasaduri de flori si legume

Elevii din Buzau vor avea ocazia sa patrunda in tainele horticulturii in cadrul orelor in aer liber pe care le vor avea din toamna, ca masura impusa de pandemia de coronavirus. Spatiile sunt in curs de amenajare in cele trei parcuri mari ale orasului.

ULTIMA ORA. Lista Zonelor Verzi, tarile pentru care nu aplica izolarea, a fost actualizata. Noi destinatii de calatorie pentru romani

Premierul Ludovic Orban a convocat luni Comitetului National pentru Situatii de Urgenta pentru o decizie de ultima ora - actualizarea listei cu statele exceptate de la aplicarea masurilor de carantina izolare. Italia, Irlanda, Finlanda, Estonia si teritoriul european al Frantei au fost incluse pe lista zonelor verzi, catre care si traficul aerian va fi reluat.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2926 seconds )