Libnet.ro
UNICEF

01:05

Adevarul continuaseria romanelor Fracurile Negre. Din 22 august, douanoi titluri.

Adevărul Adevărul,
Adevarul continuaseria romanelor Fracurile Negre. Din 22 august, douanoi titluri.

Adevarul continua seria romanelor Fracurile Negre. O organizatie criminala specializata in jafuri, comploturi si crime, reuseste de fiecare data sa induca in eroare justitia oferindu-i un tap ispasitor, o manevra care constituie modalitatea de lucru a Fracurilor Negre. continuă pe Adevărul

Din 22 august,Adevarul iti aduce o noua serie a romanelor Fracurile Negre

Adevarul iti aduce o noua serie a romanelor Fracurile Negre, o organizatie criminala specializata in jafuri, comploturi si crime, ce reuseste de fiecare data sa induca in eroare justitia oferindu-i un tap ispasitor, o manevra care constituie modalitatea de lucru a Fracurilor Negre.

Liviu Dragnea, despre protestul din 10 august: Am vazut o tentativa de lovitura de stat esuata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a catalogat marele miting al diasporei din 10 august care s-a soldat cu ciocniri violente intre protestatari si jandarmi drept o tentativa de lovitura de stat esuata si l-a.

Horoscop 22 august 2018. Cad bani din cer pentru Berbeci si Raci. Cine se alege cu dragostea

Horoscop 22 august Berbec Aveti o gramada de sanse de a va imbunatati situatia financiara, indeosebi daca renuntati la proiectele prea complicate, care nu se vor finaliza decat foarte greu, dupa prea.

ADEVARUL despre REPRESIUNEA de la protestul din 10 august: Dupa ce regimul Dragnea a dat cu gaze, acum da cu minciuni

Liberalii ies la rampa dupa ce liderii actualei puteri au refuzat sa isi asume raspunderea pentru violenta jandarmilorde la protestele din 10 august. Deputatul PNL Robert Sighiartau sustine ca.

Ce a vazut seful PSD, la televizor, n timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio interventie disproportionata a Jandarmeriei

La aproape doua saptamani de la interventia brutala a Jandarmeriei in timpul protestului din 10 august, in prima iesire publica, Liviu Dragnea a sustinut ca a vazut, la televizor, tot ce s-a intamplat in Piata Victoriei si a comentat ca a fost o lovitura de stat esuata, iar interventia Jandarmeriei nu a fost disproportionata. El a precizat ca a vorbit, la momentul respectiv, la telefon cu premierul Dancila, nu si cu ministrul de Interne.

Aproape 400 de plangeri penale, dupa protestul din 10 august

Procurorii militari au inregistrat, pana marti, 386 de plangeri din partea persoanelor care au avut de suferit in urma interventiei jandarmilor la protestul din 10 august. Potrivit unui comunicat al.

Liviu Dragnea a convocat-o pe Carmen Dan in sedinta de URGENTA, dupa audierea privind violentele jandarmilor de la protestul din 10 august

Liviu Dragnea a convocat-o la sedinta pe Carmen Dan, marti, imediat dupa audierea din Comisia de Aparare cu privire la violentele de la protestul din 10 august, scrie Antena 3. La aceeasi sedinta au mai.

Raed Arafat, despre barbatul mort dupa ce a fost la protestul din 10 august: Cel mai probabil, a fost un episod medical separat

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a vorbit marti dimineata, in Comisia de Aparare a Camerei Deputatilor, despre decesul barbatului din Teleorman, care a participat la protestul din 10 august din Piata Victoriei, scrie.

Peste 350 de persoane au depus plngeri n dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei

Numarul persoanelor care au depus plangeri in dosarul violentelor de la protestul din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 351, a anuntat, luni, Parchetul inaltei Curti de Casatie si Justitie PICCJ). Institutia precizeaza ca audierile in acest caz vor fi facute atat la sediul PICCJ, cat si la sediul Parchetului Militar de pe langa Tribunalul Militar Bucuresti, potrivit News. ro.

Inspectia Judiciara face verificari n cazul procurorilor care au nceput ancheta privind protestul din 10 august

Inspectia Judiciara efectueaza verificari prealabile cu privire la procurorii militari Ionel Corbu si Bogdan Parlog, cei care au demarat ancheta in legatura cu modul de interventie al jandarmilor in timpul protestului din 10 august, au declarat pentru Agerpres reprezentanti ai Inspectiei Judiciare.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )