Libnet.ro
UNICEF

08:45

Adevarul continuaseria romanelor Fracurile Negre. Din 29 august, trei noi titluri.

Adevărul Adevărul,
Adevarul continuaseria romanelor Fracurile Negre. Din 29 august, trei noi titluri.

Adevarul continua seria romanelor Fracurile Negre. O organizatie criminala specializata in jafuri, comploturi si crime, reuseste de fiecare data sa induca in eroare justitia oferindu-i un tap ispasitor, o manevra care constituie modalitatea de lucru a Fracurilor Negre. continuă pe Adevărul

Concertul lui Snoop Dogg, din 29 august, din Capitala, a fost anulat. Cand a fost reprogramat show-ul

Evenimentul Dj Snoopadelic pe care Snoop Dogg il avea programat pentru 29 august, la Arenele Romane din Bucuresti, a fost anulat din motive independente de organizatori, insa rapperul va reveni cu un concert aniversar.

Din 28 august, Atacuri la vest de Brasov, un nou numar al ziarului istoricAdev283;rul

Marti, 28 august, Adevarulcontinuaredifuzarea ziarelor-document Adev283;rul, oferind editia din 26 septembrie 1916,o cronica zbuciumata a intrarii Romaniei in Primul Razboi Mondial.

Actiune disciplinara pentru procurorul militar care a deschis ancheta in cazul violentelor din 10 august

Inspectia Judiciara a anuntat, luni, ca s-a inceput o actiune disciplinara fata de procurorul militar Ciprian Parlog, cel care a demarat ancheta referitoare la modul de interventie a jandarmilor in timpul protestului din 10 august.

Inspectia Judiciara a declansat actiunea disciplinara mpotriva procurorului care a fost la protestul din 10 august, pentru un articol scris la nceputul anului/ El acuza presiunea politica asupra magistratilor

Inspectia Judiciara anunta luni ca a exercitat actiunea disciplinara fata de procurorul militar Ciprian Parlog, cel care a fost la protestul din 10 august, pentru ca prin opiniile exprimate intr-un articol de presa din 25 ianuarie 2018, ar fi denigrat judecatorii CSM si inspectorii IJ, scrie Mediafax.

Prefectul Capitalei sustine ca a semnat dupa 12 noaptea ordinul de interventie la protestul din 10 august. Jandarmeria anuntase ca aprobarea a venit la 23.11

Prefectul si reprezentantii Jandarmeriei se contrazic in privinta orei la care a fost semnat ordinul de interventie in timpul protestului din 10 august din Piata Vctoriei. Speranta Cliseru, prefectul Capitalei, a declarat, astazi, ca a semnat ordinul dupa 12 noaptea, in vreme ce oficialii Jandarmeriei au sustinut ca s-a primit aprobare de interventie in forta la ora 23.

Dupa violentele din 10 august, un fast-food vine cu o oferta speciala: Burgerii JANDARM, cu carne batuta cu PULANUL, si JANDARMERITA PICANTA, cu PIEPT de pui!

Patronul unei rulote fast-food din Timisoare a avut o idee inedita dupa violentele comise de jandarmi la protestul din 10 august. Duba sa cu mancare comercializeaza acum burgerii Jandarm, cu carne batuta.

Iohannis: nainte de protestul din 10 august, nu am avut informari de la SRI despre posibile violente / Ramn la parerea ca institutiile statului au hiper-reactionat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat vineri ca nu a fost informat de SRI inainte de mitingul din 10 august din Piata Victoriei despre posibile violente.

Procurorii cer o expertiza fizico-chimica a gazelor folosite de jandarmi la protestul din 10 august / 705 plngeri nregistrate la Parchet

Procurorii militari de la Parchetul General au cerut o expertiza fizico-chimica a gazelor lacrimogene folosite de catre jandarmi la protestul din 10 august, cercetarile urmand a fi efectuate de experti din Institutul de Expertize Criminalistice. Pana vineri, au fost inregistrate 705 plangeri.

Jandarmii cauta disperati sa acrediteze ideea ca ultrasii sunt vinovati de toate violentele de la protestul din 10 august: Dezvalurile unui suporter despre actiunile de vineri seara

Jandarmii fac tot ce e posibila pentru a propaga ideea ca fanii echipelor de fotbal sunt vinovati pentru tot ce s-a intamplat rau pe 10 august la mitingul diasporei din Piata Victoriei. Acest lucru este probat.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )