Libnet.ro
UNICEF

14:00

Adevarul despre VIOLENTA din casniciile lui STEFAN BANICA Jr: Vedetele rup tacerea...

B1 B1,
Adevarul despre VIOLENTA din casniciile lui STEFAN BANICA Jr: Vedetele rup tacerea...

Stefan Banica JR. a marturisit recent ca a fost foarte afectat atunci cand a fost acuzat in presa de violenta in relatia pe care a avut-o cu fosta prezentatoare Cristina Topescu. in anii 90, in. continuă pe B1

OANA SARBU, din nou alaturi de STEFAN BANICA? imi aminteste de...

Cunoscu ta actrita Oana Sarbu a declarat in acest an, la Gala Premiilor Gopo ca ii place evolutia fiului lui Stefan Banica, Radu, caruia ii prevede un viitor stralucit. Oana a marturisit ca fiul.

Acum S-A AFLAT: Care e suma uriasa pe care a castigat-o Stefan Banica Jr la PRO TV!

Stefan Banica junior ar fi castigat o suma colosala de pe urma celor 14 sezoane ale emisiunii Dansez pentru tine. Onorariul lui Banica junior era de 25. 000 de euro pe editie, adica 100. 000 de euro pe.

Imaginile INTERZISE adultilor care il au ca protagonist pe STEFAN BANICA JR au fost facute publice: Toata lumea a ramas cu gura cascata...

Scenele fierbinti de sex din filmele romanesti de dinainte de 89 rareori aratau mai mult decat o pereche de sani, imaginile deocheate fiind difuzate doar vreme de cateva secunde. Dupa sfarsitul regimului.

S-a aflat adevarul despre relatia ANDREEI ESCA cu Alexandre Eram: Toti fanii vor avea un soc...

Andreea Esca si Alexandre Eram s-au casatorit pe 29 aprilie 2000, la Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, iar parinti spirituali le-au fost Ana si George Copos. Andreea Esca marturisea ca a pus la ca.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2211 seconds )