Libnet.ro
UNICEF

16:45

Adevarul Live Moldova, ora 18.00. Valeriu Munteanu, despre sansele sale la alegerile pentru Primaria Chisinau

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live Moldova, ora 18.00. Valeriu Munteanu, despre sansele sale la alegerile pentru Primaria Chisinau

Invitatul emisiunii Adevarul Live de luni, 23 aprilie, cu incepere de la ora 18. 00, este candidatul Partidului Liberal la functia de primar al Chisinaului, Valeriu Munteanu. continuă pe Adevărul

Valeriu Munteanu cere ca Silvia Radu sa nu fie inregistrata in cursa electorala

Candidatul Partidului Liberal la functia de primar general al municipiului Chisinau, Valeriu Munteanu, solicita ca Silvia Radu sa nu fie inregistrata in cursa electorala pe motiv ca ar fi fraudat procesul de colectare a semnaturilor. Liberalul a inaintat luni, 23 aprilie, o sesizare in acest sens la Consiliul Electoral de Circumscriptie Electorala, transmite IPN.

Valeriu Munteanu: Taxele si impozitele platite de chisinauieni sa ramana in bugetul municipal

Candidatul Partidului Liberal la functia de primar al Chisinaului, Valeriu Munteanu, propune ca taxele si impozitele platite de chisinauieni sa ramana in bugetul municipal si sa nu mai fie la dispozitia Guvernului. Potrivit acestuia, un exemplu in acest sens este in UTA Gagauzia, unde 100% din impozitul pe venit al persoanelor fizice si juridice, TVA si accize, formatoare de buget, raman la Comrat.

Adevarul Live, ora 12.00. Cum planuieste sa castige Primaria Chisinaului candidatul sustinut de Basescu

Constantin Codreanu, candidat la Primaria Chisinaului din partea Partidului Unitatii Nationale PUN), condus de Traian Basescu si Anatol Salaru, va vorbi, la Adevarul Live, de la ora 12. 00, despre sansele de a castiga cursa electorala, despre intelegerile pe sub masa pe care le fac unii candidati, dar si despre mesajele unioniste ale primarilor din Republica Moldova.

Candidatul lui Basescu la Primaria Chisinaului, la A.Live: Propaganda rusa arata ca in Romania sunt doar tigani, homosexuali si drumuri proaste

Constantin Codreanu, candidat la Primaria Chisinaului din partea Partidului Unitatii Nationale PUN), condus de Traian Basescu si Anatol Salaru, vorbeste, la Adevarul Live, despre sansele de a castiga cursa electorala, despre intelegerile pe sub masa pe care le fac unii candidati, dar si despre mesajele unioniste ale primarilor din Republica Moldova.

Candidatul lui Basescu pentru Chisinau: Propaganda rusa arata ca in Romania sunt doar tigani si homosexuali. Andrei Nastase i-a fortat mana Maiei Sandu

Constantin Codreanu, candidat la Primaria Chisinaului din partea Partidului Unitatii Nationale PUN), a vorbit, la Adevarul Live, despre sansele de a castiga cursa electorala, despre intelegerile pe sub masa pe care le fac unii candidati, dar si despre propaganda rusilor in Republica Moldova.

Adevarul Live, ora 13.00. Razboi si pace in Noua Ordine Mondiala

Toata lumea pare sa se certe cu toata lumea, scotandu-si in fata diferite parti ale arsenalelor militare din dotare. O fac la intimidare, o fac pentru o mai buna si rapida pozitionare in aliniamente dinainte stabilite, asteptand un ordin de atac?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )