Libnet.ro
UNICEF

17:30

Adevarul Live. Catalin Avramescu, despre votul prin corespondenta si cel electronic

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live. Catalin Avramescu, despre votul prin corespondenta si cel electronic

Catalin Avravescu, fost sef al Cancelariei Prezidentiale si ambasador in Finlanda si Estonia, vorbeste, de la ora 13. 00, la Adevarul Live, despre noua forma a votului prin corespondenta, problemele legate de implementarea votului electoric, precum si despre presedintia romana a Consiliului UE. continuă pe Adevărul

Despre ce inseamna muzica buna, cu rockerii de la The Sonic Taste, la Adevarul Live de la ora 14.00

Trupa The Sonic Taste, adica Mihai Nicolau, zis si Baby Jesus, tobosar si percutionist, si Mircea Petrescu, voce si chitara, vin la Adevarul Live sa povesteasca despre noua piesa, Different, despre manelele de la Neversea si despre piesele trending pe Youtube in Romania.

Adevarul Live, ora 14.00: Cine, cum si cand va redesena noile harti ale Orientului Apropiat?

Invitatul de azi al emisiunii Adevarul LIVE de la ora 14. 00 este un personaj extrem de interesant: colonelul r) dr. Raphael G Bouchnick-Chen este acum profesor la Universitatea Jinan din China este specialist in problemele Orientului Mijlociu si in relatii internationale.

Violeta Alexandru:Noi nu facem un concurs de vedete la PNL.Nu plec cu gandul razbunarii. Am o relatie foarte buna cu Rares Bogdan

Violeta Alexandru, noul presedinte al PNL Bucuresti, a explicat, la Adevarul Live, cum planuiesc liberalii sa recastige voturile bucurestenilor, dupa esecul de la europarlamentare, a vorbit despre reorganizarea organizatiilor de la sectoare si relatia sa cu Rares Bogdan, cel care a fost in carti pentru sefia liberalilor din Capitala.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )