Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dr. Adina Alberts, despre legea carantinarii: Nicolae Ceausescu ar fi ras cu lacrimi

Antena3 Antena3,
Dr. Adina Alberts, despre legea carantinarii: Nicolae Ceausescu ar fi ras cu lacrimi

Dr. Adina Alberts a criticat dur proiectul de lege a carantinarii si izolarii, intr-o postare pe Facebook, si a comparat proiectul legislativ cu o lege a nationalizarii. continuă pe Antena3

Dr. Adina Alberts, despre legea carantinei: Nicolae Ceausescu ar fi ras cu lacrimi. Deschidem poarta dictaturii

Medicul estetician Adina Alberts critica cu vehementa noua lege a carantinei, despre care afirma ca deschide poarta dictaturii si ca pare a fi un cal troian impins adanc in miezul democratiei. Adina Alberts sustine in manifestul ei ca noua lege incalca dreptul la proprietate si ca politicienii au mers mult prea departe aunci cand au propus articolul privind carantina bunurilor.

Ion Cristoiu, despre legea carantinarii si izolarii: Produsul unei minti bolnave!

Jurnalistul si publicistul Ion Cristoiu a criticat in termeni duri intalnirea dintre Marcel Ciolacu si Raed Arafat, dar si atitudinea liderului PSD fata de legea privind carantinarea si izolarea persoanelor cu risc epidemiologic.

Legea carantinarii si izolarii a trecut de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor, in calitate de prima camera sesizata, a adoptat, cu 266 voturi pentru, 11 impotriva si 8 abtineri, legea carantinarii si izolarii in caz de epidemie si risc biologic. Proiectul va fi inaintat Senatului, spre adoptare in sedinta programata maine, in calitate de for decizional.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )