Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicul estetician Adina Alberts, despre pozitiile sale privind COVID-19: Dati-mi voie sa ma caracterizez eu si sa nu permit altora sa isi bata joc de munca mea

Adevărul Adevărul,
Medicul estetician Adina Alberts, despre pozitiile sale privind COVID-19: Dati-mi voie sa ma caracterizez eu si sa nu permit altora sa isi bata joc de munca mea

Medicul estetician Adina Alberts a scris pe contul personal de Facebook ca se simte atacata de mass-media, dupa declaratiile controversate pe care le-a facut in ultima perioada cu privire la pandemie, dar si dupa ce sotul ei, omul de afaceri Viorel Catarama, a decis sa se autoinfecteze cu Sars-Cov-2. continuă pe Adevărul

Medicul estetician Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama: E o prostie sa verifici temperatura oamenilor care intra in diverse cladiri si magazine

Medicul estetician Adina Alberts, sotia lui Viorel Catarama, a criticat folosirea termometrului digital la intrarea in magazine, considerand ca aceasta masura ar fi inutila in depistarea starilor febrile.

Chirurgul Adina Alberts, despre portul mastii de protectie, in direct pe B1 TV. Ce spune despre copii si persoanele cu afectiuni respiratorii cronice (VIDEO)

Chirurgul Adina Alberts a explicat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca nu este usor sa traiesti cu masca pe fata. Ea a vorbit si despre cazurile pentru care a fost recomandat sa nu se poarte astfel de.

Adina Alberts: Masca trebuie purtata, mai ales cand mergem in aglomeratii Ce crede chirurgul despre masurarea temperaturii si eficienta manusilor (VIDEO)

Chirurgul Adina Alberts a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca masca de protectie trebuie purtata, dar a reiterat ca sunt cateva categorii de persoane pentru care acest lucru nu este indicat de.

Raed Arafat, despre ancheta DNA privind achizitiile: Nu mi-e teama de controale, dar se puteau face mai tarziu

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a facut dezvaluiri despre anchetele declansate de Directia Nnationala Anticoruptie DNA) privind achizitiile de materiale sanitare pe perioada pa.

Arafat, despre ancheta DNA privind achizitiile: Nu suntem impotriva controalelor, dar se puteau face mai tarziu

Raed Arafat a vorbit joi seara, la Realitatea Plus, despre anchetele declansate de DNA privind achizitiile de materiale sanitare pe perioada epidemiei de coronavirus. Arafat spune ca nu se teme de controale, dar crede ca ar fi putut fi controlati si mai tarziu, deoarece nu fug nicaieri, iar acum este foarte importanta pregatirea pentru un eventual val doi al epidemiei. DNA a deschis 33 de dosare penale pentru achizitii publice in timpul pandemiei de coronavirus Sunt vizate si persoane cu functii importante.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )